SNS Inkomensplan en Inkomensgarantierekening

SNS Inkomensplan en SNS Inkomensgarantierekening zijn rekeningen met een vaste rente waarvan je iedere maand een bedrag krijgt uitgekeerd. Je betaalt geen maandelijkse kosten.

Goed om te weten:
Deze spaarrekeningen kun je niet meer openen. Deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je 1 van deze rekeningen hebt. Weet je niet zeker welke spaarrekening je hebt? Kijk dan op je rekeningoverzicht in Mijn SNS of op je papieren rekeningafschrift. Op het jaaroverzicht voor de Belastingdienst zie je ook welke rekeningen je bij ons hebt.

Maandelijkse uitkering

Iedere maand krijg je een bedrag van deze rekening uitgekeerd. Dit is een deel spaargeld en een deel rente. Beide rekeningen hebben een vooraf afgesproken looptijd. Je hebt aan het begin van de looptijd een bedrag ingelegd.

Rente

Op de rekeningen krijg je een vaste rente tijdens de hele looptijd. De hoogte van de rente, de looptijd en het bedrag dat wordt uitgekeerd zijn persoonlijk met je afgesproken. Dit staat in je contract.

Papieren rekeningafschriften

Je krijgt elke maand papieren rekeningafschriften.

Overboeken en opnemen

Je kunt niet tussentijds geld overboeken en extra geld opnemen. Je kunt wel deze rekeningen opheffen en het spaarsaldo opnemen. Je betaalt dan 1,25% retourrente over de spaarjaren die je niet hebt volgemaakt met een maximum van 4,5%.

Spaarrekening opheffen

Voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten.

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel

Bekijk ook

Alle spaarrekeningen

Alle spaarrekeningen

Spaarrekeningen die je kunt openen.