Hulp bij betalingsproblemen?

Je baan of partner verliezen kan voor veel financiële stress zorgen. Ook het coronavirus zorgt bij veel mensen voor onzekerheid. Want wat als je straks je hypotheek niet meer kunt betalen? We zijn er voor je. Ook als het tegenzit.

Verwacht je geldproblemen? Bel ons

Zit het even tegen? En ben je bang dat je misschien straks je hypotheek niet meer kunt betalen? Dan zijn we er voor je. Bel of mail onze financiële coach: 030-2914335 of rustingeldzaken@sns.nl. Onze hulp is vrijblijvend en gratis.

Goed om te weten
Verwacht je betalingsproblemen door het coronavirus? Ook dan zijn we er voor je. Bekijk wat we voor je kunnen betekenen

Je bent niet de enige

Jaarlijks helpen we 600 gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Dat zijn vaak gewoon mensen met een baan en een huis. Hoe eerder een klant om hulp vraagt, hoe sneller we kunnen helpen z’n geldzaken weer op orde te brengen.

Zo helpen we je

We plannen een afspraak voor je in met een financieel adviseur van ons Hulpteam Hypotheken. Dat kan bij ons op kantoor of bij je thuis. Samen brengen jullie je situatie in kaart. Wat zijn bijvoorbeeld je inkomsten en uitgaven, wat is je huis waard en heb je misschien al iets afgelost? We bespreken passende oplossingen. Soms is dat een aangepaste hypotheek. Maar het kan ook jobcoaching zijn om je weer aan werk te helpen.

Ik ben achteraf blij dat ik inzage in mijn uitgavenpatroon heb gemaakt. Ik weet nu voor het eerst in 17 jaar hoe hoog deze zijn.
Uit klantonderzoek, 9 december 2016

Dit kun je zelf doen

  • Misschien kun je besparen op je energie- zorg- of telefoniekosten. Check regelmatig zorg-, energie- en telefonievergelijkers.
  • Doe de SNS Hypotheekcheck. Dan zie je of je misschien kunt besparen op je hypotheek.
  • Krijg inzicht in je inkomsten en uitgaven met het Nibud Persoonlijk Budgetadvies. Zie bijvoorbeeld hoeveel je uitgeeft of spaart vergeleken met anderen.
  • Verwacht je betalingsproblemen? Trek op tijd aan de bel. Bel of mail onze financiële coach: 030-2914335 of rustingeldzaken@sns.nl

Waardoor kun je problemen krijgen met betalen?

Je kunt niet meer werken
Je verliest je baan
Je gaat scheiden
Je partner overlijdt

Hypotheekcheck geeft je inzicht

Hypotheekcheck geeft je inzicht

Wil je weten of je hypotheek nog steeds bij je past? Doe dan de SNS Hypotheekcheck.
Checklist scheiden

Checklist scheiden

Bekijk de financiële checklist bij scheiden.