Inzicht in je geld
Standaard bij Mijn SNS
Inzicht in je geld hoort bij je betaalrekening. Je vindt een link naar Inzicht in je geld op je overzicht in Mijn SNS of in de SNS App. Het kost niets extra en is net zo veilig en privé als internetbankieren. Want alleen jij hebt toegang tot je gegevens..
Grip op je uitgaven
Met Inzicht in je geld zie je snel en makkelijk:
- Hoeveel je elke maand overhoudt of tekort komt.
- Waar je salaris zoal aan op gaat.
- Op welke uitgaven je kunt bezuinigen.
- Hoe je inkomsten of uitgaven veranderen.
- En binnenkort ook of je binnen je eigen budget blijft.
Overzicht van je inkomsten en uitgaven
In Inzicht in je geld zie je de inkomsten en uitgaven op je rekeningen. Overzichtelijk geordend in categorieën als boodschappen, vervoer, huur & hypotheek, kleding. Vergelijk makkelijk inkomsten en uitgaven van verschillende maanden met elkaar.
Transacties automatisch ingedeeld in categorie
Inzicht in je geld herkent veel inkomsten en uitgaven automatisch en zet ze in een categorie. Als je met je betaalpas betaalt bij het benzinestation, valt die uitgave automatisch onder ‘Vervoer’. Komen inkomsten en uitgaven in een verkeerde categorie? Of worden ze niet automatisch herkend en komen ze in ‘Overig’? Dan kun je ze zelf indelen in een andere categorie als je op een bij- of afschrijving klikt.
Goed om te weten: Het is niet mogelijk om je eigen categorieën te verzinnen en aan Inzicht in je geld toe te voegen.
.
Blijf binnen je eigen budget
In de loop van dit jaar kun je ook budgetten instellen onder Inzicht in je geld. Vind je het belangrijk om niet te veel uit te geven aan bijvoorbeeld uitgaan of kleding? Stel dan je eigen maximumbedrag in voor een bepaalde categorie of meerdere categorieën samen.
Vragen over het nieuwe Huishoudboekje
-
Meteen op je overzichtspagina onder je rekeningen en op je rekeningpagina.
-
Het gebruik is simpeler en overzichtelijker gemaakt. Ook de vormgeving is anders. Je vergelijkt makkelijk inkomsten en uitgaven van verschillende maanden en categorieën met elkaar en stelt zelf in op welke dag de maand begint, bijvoorbeeld als je salaris is gestort. De categorienamen zijn grotendeels hetzelfde, maar niet allemaal. Hierdoor kunnen inkomsten en uitgaven uit het verleden nu in een andere categorie vallen.
-
In de loop van dit jaar kun je ook weer een maximumbedrag instellen wat wilt uitgeven aan een bepaalde categorie. Handig is dat je bij de nieuwe Budgetten functie een seintje krijgt als je bijna over je budget heen gaat. We laten het je weten als je dit kunt gebruiken. Zo houd je nog beter grip op je uitgaven.
Bekijk alle veelgestelde vragen over Inzicht in je geld