Geen grip op je geldzaken?

Het kan zomaar gebeuren: het overzicht over je geldzaken kwijtraken. Bijvoorbeeld omdat je niet meer rondkomt door de hoge inflatie of stijgende energieprijzen. Of omdat er iets verandert in je persoonlijke situatie. Als je daardoor je hypotheek niet meer kunt betalen, is het tijd om bij ons aan de bel te trekken. We helpen je graag met een oplossing.

Bel ons bij problemen

Denk je dat het moeilijk wordt om je hypotheek te blijven betalen? Bel 030 - 219 43 35 of mail naar rustingeldzaken@sns.nl. Samen kijken we naar je situatie en zoeken we naar oplossingen. Geldproblemen kun je vaak voorkomen of beperken als je op tijd om hulp vraagt. Wacht dus niet te lang. We helpen je graag.

Budgetcoach

We zijn er voor je, ook in mindere tijden. Daarom werken we sinds 2017 niet meer met incassobureaus. Want we willen onze klanten niet onnodig opzadelen met incassokosten. Liever kijken we met je mee naar oplossingen. Zo komt in sommige gevallen de budgetcoach bij je langs om je te helpen weer grip te krijgen op je geldzaken. Wil je hier meer over weten? Kom langs in de SNS Winkel bij jou in de buurt. Of bel met de afdeling Rust in Geldzaken op 030 - 219 43 35.

Inzicht in je inkomsten en uitgaven

Wil je weten wat er elke maand binnenkomt en wat je elke maand uitgeeft? Zet dan je inkomsten en uitgaven op een rij. Als je een betaalrekening bij ons hebt, dan doe je dat makkelijk met het online huishoudboekje in Mijn SNS. Je ziet dan zo of je aan het einde van de maand geld over hebt of tekortkomt. En of je kunt besparen.

Lees onze andere geldtips

Welke instantie kan je nog meer helpen?

Hulp van het Nibud

Tegemoetkomingen zijn er niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering. Ook jij hebt er misschien wel recht op. Wil je weten voor welke toeslagen en subsidies je in aanmerking komt? En hoeveel deze regelingen je kunnen opleveren? Deze site berekent het voor je.

Meer over het Nibud

We denken graag met je mee

We denken graag met je mee

Heb je acute financiële problemen? Bel dan met onze afdeling Financiële Zorg via 030 - 21 96 000 of mail naar FinancieleZorgSupport@sns.nl.
Hypotheekcheck geeft je inzicht

Hypotheekcheck geeft je inzicht

Wil je weten of je hypotheek nog steeds bij je past? Doe dan de SNS Hypotheekcheck.