SNS Jongerenrekening zonder maandelijkse kosten

SNS Jongerenrekening is een betaalrekening voor iedereen tussen 12 en 25 jaar. Het aanhouden van deze betaalrekening is gratis! Goed om te weten: Er kunnen wel kosten bijkomen voor het gebruik.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Een eigen spaarrekening erbij

Als je SNS Jongerenrekening opent, krijg je vanzelf SNS Jongerensparen erbij. Handig! Zo kun je meteen geld apart zetten op je eigen spaarrekening. Wil je de spaarrekening liever niet? Dan kun je deze eenvoudig stopzetten.

Lees meer over SNS Jongerensparen en de voorwaarden die erbij horen.

Regel je geldzaken online in de handige app

Je regelt je geldzaken natuurlijk online. Je kunt dus altijd bij je geld en weet wat je nog uit te geven hebt. Onderweg op je telefoon of tablet met de SNS Mobiel Bankieren app of thuis op je laptop met Mijn SNS.

In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

Je eigen betaalpas

Bij SNS Jongerenrekening hoort een SNS Betaalpas. Met deze betaalpas kun je (contactloos) betalen in binnen- en buitenland en contant geld pinnen.

Wat betaal je per maand?

Wist je dat je bij de meeste banken vanaf je 18e moet betalen voor een betaalrekening als je niet studeert? Niet bij ons: het aanhouden van SNS Jongerenrekening is gratis tot je 25 jaar wordt. Dat scheelt dus al gauw een paar tientjes per jaar.

Let wel op: de rekening is gratis, maar er kunnen wel kosten bijkomen voor het gebruik van je rekening. Bijvoorbeeld als je buiten de EER geld opneemt of daar betaalt met je betaalpas.

Basis Bankieren

SNS Jongerenrekening hoort bij Basis Bankieren. Basis Bankieren is voor klanten die ouder zijn dan 18 jaar en bestaat uit 1 betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Heb je een betaalrekening bij ons? Dan bestaat je tarief voor Basis Bankieren uit de maandelijkse kosten voor je betaalrekening. Klinkt misschien ingewikkeld, maar geen zorgen: met SNS Jongerenrekening is je maandtarief dus € 0.


Overzicht van alle kosten

Wat kun je nog meer met je gratis jongerenrekening?

  • Contactloos betalen met je telefoon met Apple Pay (vanaf 16 jaar) of de SNS Mobiel Betalen app.
  • Betaalpas kwijt? Dan haal je binnen 1 uur een tijdelijke pas bij een SNS winkel bij jou in de buurt.
  • Krijg een sms of e-mail als er geld binnenkomt.

Meer opties

Ook bij ons sparen?

Heb je een SNS Jongerenrekening geopend? Voor hetzelfde geld (in jouw geval dus € 0) open je ook een spaarrekening bij ons.

De voorwaarden

Wil je deze jongerenrekening openen? Lees dan eerst de voorwaarden van SNS Jongerenrekening.

Goed om te weten: Ben je nog geen 18? Dan kun je de rekening alleen samen met je ouders of voogd openen. Zij hoeven hiervoor zelf geen rekening bij ons te hebben.
Open 'm zelf

Open 'm zelf

Als je 18 jaar of ouder bent, open je de jongerenrekening makkelijk zelf online.
Nog geen 18 jaar?

Nog geen 18 jaar?

Open met een van je ouders of voogd SNS Jongerenrekening.