Voorwaarden op een rij van alle zzp-­ver­ze­ke­ringen

Productvoorwaarden voor zzp-verzekeringen

In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Je leest er ook hoe schade wordt afgehandeld. Bekijk hieronder de voorwaarden van alle verzekeringen voor zzp'ers.

SNS Aansprakelijkheidsverzekering

SNS Bouw- en Montageverzekering

SNS Eigen Vervoerverzekering

SNS Inventaris- en Goederenverzekering

Let op: Extra Kostenverzekering voor zzp'ers is een aanvulling op SNS Inventaris- en Goederenverzekering. De voorwaarden van de verzekering staan daarom in de voorwaarden van SNS Inventaris- en goederenverzekering. Je vindt ze in het laatste hoofdstuk.

SNS Rechtsbijstandverzekering

SNS Zakelijke (Bestel)autoverzekering

Algemene voorwaarden zzp-verzekeringen

In de algemene voorwaarden voor zzp-verzekeringen staat wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Ook lees je wanneer je verzekering begint en stopt en hoe je je premie betaalt. Verder vind je in de algemene voorwaarden hoe we met je gegevens omgaan en bij wie je een klacht kunt melden.

Klant bij SNS

In het document ‘Goed verzekerd via SNS zakelijk’ lees je informatie die je moet weten als je een schadeverzekering aanvraagt via SNS.


In ‘SNS Dienstwijzer’ maken we je wegwijs bij SNS. Je vindt hier informatie over SNS en hoe je ons kunt bereiken.

In het ‘Privacy- en cookiereglement’ vertellen we je wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Terug naar boven