Ons partnernetwerk

Kunnen we je niet helpen met onze eigen producten? Dan is er ons partnernetwerk. Hieronder zie je een overzicht van onze zorgvuldig uitgezochte partners.  

Bizcuit: de app voor ondernemers

Wil je minder tijd kwijt zijn aan je administratie? Met de app van Bizcuit houd je financieel overzicht in 1 app. Vanaf € 7,95 per maand heb je al je bonnen, facturen en andere documenten in de app. Inkomende facturen kun je meteen betalen van je zakelijke rekening. En je voegt facturen automatisch digitaal aan je boekhouding toe.

Lees meer

Financiële vragenlijn

Boekhoudkundige vragen? Of fiscaal advies nodig? Dan is er de financiële vragenlijn. Je krijgt antwoord van een onafhankelijk adviseur die je zelf kiest. We werken hiervoor samen met MKB-kredietcoach. Een klant vertelt: ‘Ik had problemen met het betalen van de omzetbelasting. De adviseur van de financiële vragenlijn vertelde me dat ik kan vragen om kortstondig uitstel van 4 maanden. Dat gaf rust.’

Lees meer

Qredits

Op zoek naar een financiering voor je bedrijf? Via Qredits zijn financieringen tot € 250.000 mogelijk. Handig voor ondernemers die moeite hebben met het krijgen van een financiering. En Qredits begeleidt je met coaching en speciale trainingen. Mooi meegenomen!  

Lees meer

Mobiele betaalautomaten

Wil je dat je klanten makkelijk kunnen betalen, met pin of contactloos? Koop of huur dan een mobiele betaalautomaat. We werken hiervoor samen met 2 leveranciers voor betaalautomaten: CCV en SEPAY. De kosten hangen onder andere af van hoe vaak je de automaat gebruikt en de bijbehorende services.

Lees meer  

Factoring

Moet je wel eens lang wachten op je geld nadat je een klus voor een klant hebt afgerond? Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook een groot probleem zijn voor je cashflow. Factoring kan dan een oplossing zijn. Je verkoopt dan je factuur en je krijgt het factuurbedrag minus de kosten (4-6% per factuur) binnen 24 uur op je rekening. We werken hiervoor samen met Voldaan. 

Lees meer