SNS Starterspakket voor een goede start

Ga je starten als zzp’er? Dan komt er een heleboel op je af: een zakelijke rekening, verzekeringen, de Kamer van Koophandel ... Met ons starterspakket voor zzp’ers maak je alvast een vliegende start.

Nu aanvragen

Meer informatie over de SNS ZZP Rekening

SNS Starterspakket

  • Gratis startersgesprek
  • Eerste 3 maanden gratis SNS ZZP Rekening
  • Ondernemers- en financieringsplan template

Nu tijdelijk dubbele actie

  • Cadeaukaart van € 75* als je ook een verzekering in het NN Zekerheidspakket afsluit. Klik hier voor de actievoorwaarden.
  • 10% korting op de Ondernemersschool van Qredits als je een SNS ZZP Rekening opent.

Klaar voor een vliegende start via de Ondernemersschool van Qredits?

Go! Je krijgt nu 10% korting op de Ondernemersschool van Qredits als je een SNS ZZP Rekening opent. Daar word je digitaal of klassikaal in 10 weken klaargestoomd voor het ondernemerschap. Je ontwikkelt je ondernemersvaardigheden en schrijft je eigen ondernemingsplan. En je kunt jouw ondernemings- of financieringsplan 1-op-1 doornemen met een ervaren coach. Aanmelden gaat via de SNS Winkels. Wees er wel snel bij, want vol = vol.

Kosten en mogelijkheden

Voor het aanhouden van de SNS ZZP Rekening betaal je vaste kosten van € 7,95 per maand. Daarvoor krijg je een rekening op naam van je bedrijf met 1.000 overboekingen per jaar, een betaalpas en internetbankieren. De eerste 3 maanden zijn gratis. Het starterspakket is makkelijk uit te breiden met extra’s: bijvoorbeeld met een zakelijke spaarrekening, zakelijke creditcard, pinautomaat, of de mogelijkheid om buitenlandse betalingen of spoedbetalingen te doen. En je kunt je boekhoudpakket koppelen en zakelijke betaalverzoeken versturen. Handig!

Gratis startersgesprek

Wat zijn jouw dromen als ondernemer? En heb je al specifieke plannen? We horen graag jouw verhaal tijdens het gratis startersgesprek. Dat kan online of in 1 van onze ruim 200 SNS Winkels. We denken met je mee en beantwoorden je vragen. En geven je praktische tips aan de hand van onze checklist zodat je zeker overal aan hebt gedacht. Check? Ondernemen maar!

Waarom je bij ons goed zit als zzp'er 

Vaak zijn zakelijke rekeningen op álle ondernemers toegespitst. Dus niet alleen op zzp'ers. Je betaalt dan automatisch mee aan de dingen die voor grotere ondernemers handig zijn, maar waarschijnlijk niet voor jou. En da's zonde. Wij hebben een zakelijke rekening speciaal voor zzp'ers. Je betaalt dus alleen voor extra's die je ook echt gebruikt.  

Dit heb je nodig 

Om de ZZP rekening te kunnen openen, heb je de volgende gegevens nodig:

  • Je KvK-nummer
  • (Een kopie van) het identiteitsbewijs van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang tot de rekening moeten krijgen
  • Het huisadres, telefoonnummer en e-mailadres van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang moeten krijgen.

Hebben we je aanvraag en alle benodigde documenten binnen? Dan is het afhankelijk van de aard van je onderneming wanneer je je rekeningnummer krijgt. Hebben we meer informatie nodig? Dan nemen we contact met je op.

SNS Starterspakket

SNS Starterspakket

Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief 1.000 transacties zonder extra kosten.