SNS Starterspakket voor een goede start

Ga je starten als zzp’er? Dan komt er een heleboel op je af: een zakelijke rekening, verzekeringen, de Kamer van Koophandel ... Met ons starterspakket voor zzp’ers maak je alvast een vliegende start.

Voor maar € 7,95 per maand krijg je een ZZP rekening op naam van je bedrijf met 1.000 transacties per jaar, een betaalpas en internetbankieren. De eerste 3 maanden zijn gratis. Het starterspakket is makkelijk uit te breiden met extra’s: bijvoorbeeld met een zakelijke spaarrekening, zakelijke creditcard, pinautomaat, of de mogelijkheid om buitenlandse betalingen of spoedbetalingen te doen. En je kunt je boekhoudpakket koppelen en zakelijke betaalverzoeken versturen. Handig!

SNS Starterspakket

  • Gratis startersgesprek
  • Een betaalpas
  • Internetbankieren
  • 1.000 transacties per jaar
  • Eerste 3 maanden gratis ZZP rekening

Nu openen

Gratis startersgesprek

Wat zijn jouw dromen als ondernemer? En heb je al specifieke plannen? We horen graag jouw verhaal tijdens het gratis startersgesprek. Dat kan online of in 1 van onze ruim 200 SNS Winkels. We denken met je mee en beantwoorden je vragen. En geven je praktische tips aan de hand van onze checklist zodat je zeker overal aan hebt gedacht. Check? Ondernemen maar!

Waarom je bij ons goed zit als zzp'er 

Vaak zijn zakelijke rekeningen op álle ondernemers toegespitst. Dus niet alleen op zzp'ers. Je betaalt dan automatisch mee aan de dingen die voor grotere ondernemers handig zijn, maar waarschijnlijk niet voor jou. En da's zonde. Wij hebben een zakelijke rekening speciaal voor zzp'ers. Je betaalt dus alleen voor extra's die je ook echt gebruikt.  

Dit heb je nodig 

Om de ZZP rekening te kunnen openen, heb je de volgende gegevens nodig:

  • Je KvK-nummer
  • (Een kopie van) het identiteitsbewijs van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang tot de rekening moeten krijgen
  • Het huisadres, telefoonnummer en e-mailadres van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang moeten krijgen.

Hebben we je aanvraag en alle benodigde documenten binnen? Dan is het afhankelijk van de aard van je onderneming wanneer je je rekeningnummer krijgt. Hebben we meer informatie nodig? Dan nemen we contact met je op.

SNS Starterspakket

SNS Starterspakket

Voor een vast laag bedrag per maand, inclusief 1.000 transacties zonder extra kosten.