Waarom SNS?

We zijn een nuchtere bank met begrijpelijke, eenvoudige producten en diensten. Net als jij richten we ons op de Nederlandse markt. En dus snappen we heel goed wat jij als kleine ondernemer nodig hebt.

Eenvoudige maar goede producten

We hebben eenvoudige maar goede betaal- en spaarrekeningen voor je. Die passen bij zzp’ers, kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen. Voor ondernemers die hun geldzaken zelf doen en daarom geen behoefte hebben aan ingewikkelde bankzaken.

Zakelijk bankieren zonder poeha

Bij ons betaal je niet voor allerlei toeters en bellen die je niet nodig hebt. Je kiest gewoon wat je wel wilt gebruiken. Zoals een pinautomaat, incassocontract, creditcard of betalen met iDEAL.

In goede en in slechte tijden

Ondernemen gaat met pieken en dalen. Dat snappen we. Daarom helpen we je ook als het even tegenzit. Met een lening bijvoorbeeld, om een lastige tijd te overbruggen.

Je geldzaken online regelen

Je regelt je geldzaken wanneer het jou uitkomt: online op je telefoon, pc of tablet. Dat doe je in Mijn SNS Zakelijk, je persoonlijke online bankomgeving. Handig toch?

We zijn er voor je

Andere banken sluiten hun winkels. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom staan we voor je klaar in 1 van onze bijna 200 winkels. Natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken of via WhatsApp.

Hulp nodig? Meteen iemand aan de lijn!

Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: je komt dus niet eerst in een keuzemenu.

Zijn wij de bank voor jou?

Wil je weten of we de bank zijn voor jou? Beantwoord een paar vragen en je weet het meteen.

Check 't nu

beeldscherm

Internet

service

SNS Winkel

Kom naar een SNS Winkel bij je in de buurt
service

Bellen

Bel met een medewerker: 030 - 633 30 02

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp: 06 - 51 04 44 21


Voor jezelf beginnen als zzp’er?

Voor jezelf beginnen als zzp’er?

Dan wil je je bankzaken natuurlijk goed regelen. Voor de SNS ZZP Rekening betaal je de eerste 3 maanden geen vaste kosten.
Wil je zzp’er worden?

Wil je zzp’er worden?

Waar moet je allemaal aan denken als je begint als zzp’er?


Terug naar boven