Waarom SNS?

We vinden dat bankieren anders kan. Beter, menselijker en makkelijker. Daar werken we elke dag hard aan. We zijn er voor onze klanten. Niet andersom. Zo zijn we ooit begonnen en zo gaan we verder.

Je geldzaken onder 1 dak

Bij ons regel je al je geldzaken voor je bedrijf: een zakelijke betaalrekening die past bij je bedrijf, een zakelijke spaarrekening met een aantrekkelijke rente en alle verzekeringen die je nodig hebt voor je bedrijf.

Zakelijk betalen zonder poeha

Werk je alleen en zit je in de zakelijke dienstverlening? Dan hebben we SNS ZZP Rekening: een zakelijke betaalrekening met vaste lage kosten.

Groeit je bedrijf? Dan ga je voor SNS Zakenrekening: een rekening die je eenvoudig uitbreidt; bijvoorbeeld met betalen via iDEAL, een pinautomaat of automatisch incasseren.

We zijn er voor je

Andere banken sluiten hun winkels. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom staan we voor je klaar in 1 van onze bijna 200 winkels. Natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken of via WhatsApp.

Sparen met een aantrekkelijke rente

Als je geld opzij zet, wil je daar graag wat voor terug . Daarom krijg je een aantrekkelijke rente op je zakelijke spaarrekening. Vergelijk zelf onze spaarrente met die van andere banken. Bekijk de vergelijking

De zaken goed verzekerd

Begin je voor jezelf? Dan wil je natuurlijk goed verzekerd zijn. We hebben allerlei verzekeringen om als zzp’er aan de slag te kunnen. Zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een inventarisverzekering.

Bedrijfsfinanciering nodig?

We bieden zelf geen financiering voor bedrijven aan. Heb je financiering nodig voor je bedrijf? Kijk dan eens bij Qredits.

Je geldzaken online regelen

Natuurlijk regel je je geldzaken ook online op je pc of tablet. Dat doe je in Mijn SNS Zakelijk, je persoonlijke online bankomgeving. Je ziet ook alle belangrijke informatie over je verzekeringen in Mijn SNS Zakelijk. Zoals het polisnummer, de ingangsdatum, het verzekerde bedrag en de einddatum.

Meteen iemand aan de lijn

Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: je komt dus niet eerst in een keuzemenu.

Bedankt voor de fijne #klantenservice @SNSbank.
Reactie van LucciDEsign op Twitter

Probeer het zelf

Wil je weten of we de bank zijn voor jou? Maak een afspraak, kom langs in een van onze SNS Winkels of open een rekening:

Internet

service

SNS Winkel

Kom naar een SNS Winkel bij je in de buurt

Bellen

Bel met een medewerker: 030 - 633 30 02

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp: 06 - 51 04 44 21

Al onze contactgegevens op een rij

Voor jezelf beginnen als zzp’er?

Voor jezelf beginnen als zzp’er?

Dan wil je je bankzaken natuurlijk goed regelen. Voor de SNS ZZP Rekening betaal je de eerste 3 maanden geen vaste kosten.
Wil je zzp’er worden?

Wil je zzp’er worden?

Waar moet je allemaal aan denken als je begint als zzp’er?

Terug naar boven