Waarom SNS?

We zijn een nuchtere bank met begrijpelijke, eenvoudige producten en diensten. Net als jij richten we ons op de Nederlandse markt. En dus snappen we heel goed wat jij als kleine ondernemer nodig hebt.

Eenvoudige maar goede producten

We hebben eenvoudige maar goede zakelijke betaal- en spaarrekeningen voor je. Ook kun je bij ons terecht voor een zakelijke financiering: zakelijk krediet voor extra financiële ruimte voor je bedrijf of een bedrijfshypotheek om een bedrijfspand te kopen.

Al deze producten passen bij zzp’ers en kleine bedrijven. Voor ondernemers die hun geldzaken zelf doen en daarom geen behoefte hebben aan ingewikkelde bankzaken.

Zakelijk bankieren zonder poeha

Bij ons betaal je niet voor allerlei toeters en bellen die je niet nodig hebt. Je kiest gewoon wat je wel wilt gebruiken. Zoals een pinautomaat, incassocontract, creditcard of betalen met iDEAL.

In goede en in slechte tijden

Ondernemen gaat met pieken en dalen. Dat snappen we. Daarom helpen we je ook als het even tegenzit. Met een zakelijk krediet bijvoorbeeld, om een lastige tijd te overbruggen.

Je geldzaken online regelen

Je regelt je geldzaken wanneer het jou uitkomt: online op je telefoon, pc of tablet. Dat doe je in Mijn SNS Zakelijk, je persoonlijke online bankomgeving. Handig toch?

We zijn er voor je

Andere banken sluiten hun winkels. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom staan we voor je klaar in 1 van onze bijna 200 winkels. Natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken of via WhatsApp.

Hulp nodig? Meteen iemand aan de lijn!

Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: je komt dus niet eerst in een keuzemenu.

Zijn wij de bank voor jou?

Wil je weten of we de bank zijn voor jou? Beantwoord een paar vragen en je weet het meteen.

Check 't nu

We zijn er voor je

Iets regelen of heb je vragen? Zo kun je ons bereiken.

Internet

Heb je bij ons een zakelijke betaalrekening? Dan regel je veel dingen snel en gemakkelijk online.

SNS Winkel

Kom naar een SNS Winkel bij je in de buurt

Bellen

Bel met een medewerker: 030 - 633 30 02

WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp: 06 - 51 04 44 21
  Geld lenen voor je bedrijf?

Geld lenen voor je bedrijf?

Bij ons kun je geld lenen voor bijvoorbeeld extra werkkapitaal of voor de aankoop van je bedrijfspand.
Wil je zzp’er worden?

Wil je zzp’er worden?

Waar moet je allemaal aan denken als je begint als zzp’er?