Waarom SNS?

We vinden dat bankieren anders kan. Bij ons sta je als zzp’er of mkb’er voorop en helpen we je met de groei van je bedrijf. Het gaat bij ons om jou, de ondernemer  achter de cijfers. Wat zijn je wensen? En hoe kunnen we je daarbij helpen? Wij geloven in groei door aandacht. En geven je alle aandacht die je wilt.

Speciaal voor zzp'ers en mkb'ers

Ben jij een ondernemer die wil groeien? De producten en diensten die we aanbieden sluiten aan bij de wensen en behoeften van de ondernemer met groeiambitie. Bijvoorbeeld financiering van je werkvoorraad met een zakelijk krediet of verduurzaming van je bedrijfspand met een hypotheek.

Hiervoor kun je bij ons terecht

Bij ons geen poeha en allerlei toeters en bellen die je niet nodig hebt. Maar eenvoudige, goede producten en diensten voor een goede prijs. Van onszelf, maar ook van derden. Partners die we zorgvuldig hebben uitgezocht om jou verder te helpen met de groei van je onderneming.
 • Zakelijke betaalrekening

  Bij ons kies je voor de SNS ZZP Rekening of de SNS Zakenrekening. Met de keuzehulp ontdek je snel welke zakelijke rekening bij je past.

  Uit te breiden met:

  • Een zakelijke kreditcard
   Met een SNS Creditcard Zakelijk kun je altijd en overal veilig betalen voor je bedrijf.

  • een vaste of mobiele pinautomaat
   Je kunt kiezen voor een pinautomaat van SEPAY (kopen, huren of leasen) of van CCV (alleen kopen).

  Zakelijke spaarrekening

  Heb je een zakelijke betaalrekening bij ons? Dan kun je ook een zakelijke spaarrekening bij ons openen.

  Zakelijk beleggen

  Met de SNS Beleggingsrekening Zakelijk kies je 1 of meer van onze 12 duurzame beleggingsfondsen. Zo stel je zelf je portefeuille samen.

 • Bedrijfshypotheek

  Met de SNS Bedrijfshypotheek financier je de koop, bouw of verbouwing van je bedrijfspand tot € 2 miljoen.

  Voordelen:

  • Financiering tot 90% van de marktwaarde

  • Optie om tot 40% van het bedrijfspand te verhuren

  Iets voor jou? Ontdek het in 5 minuten met de quickscan. Handig: je hebt geen documenten nodig voor de quickscan.

  Zakelijk krediet

  Heb je extra geld nodig voor je bedrijf? Met SNS Zakelijk Krediet zetten we geld voor je opzij. Je neemt op wat je nodig hebt, wanneer je wilt.

  Ben je minder dan 2 jaar bezig met je onderneming en heb je moeite met het vinden van een zakelijke financiering? Misschien kan onze partner Qredits je helpen.

  Factoring

  Wil je niet langer afhankelijk zijn van het betaalgedrag van je klanten? Verkoop je facturen aan onze partner Voldaan en krijg het factuurbedrag minus de kosten (4-6% per factuur) binnen 24 uur op je rekening.

 • Met het Zekerheidspakket voor ondernemers verzeker je alleen wat jij nodig hebt. Keuze uit 19 verzekeringen en verschillende dekkingsvarianten.

 • Met de app van onze partner Bizcuit kun je direct je bonnen en facturen ontvangen, betalen en automatisch digitaal aan je boekhoudpakket toevoegen of doorsturen naar je boekhouder.

Persoonlijke aandacht

Uiteraard regel je bij ons je bankzaken zelf, online of via de app. Maar soms heb je behoefte aan persoonlijk contact. Omdat je met vragen zit of zorgen hebt, meer informatie of advies wilt. Over wat dan ook dat met jouw onderneming en de groei daarvan te maken heeft.

Vast contactpersoon

De persoonlijk adviseur staat voor je klaar. Om je vragen te beantwoorden of om eens lekker mee te sparren. Online via de chat, telefonisch of in 1 van de bijna 200 SNS Winkels. Een vast contactpersoon, die aandacht heeft voor jou en je situatie. Die met je meedenkt. Door samen met jou te kijken naar wat je nodig hebt. En naar wat in de weg staat.

Van ondernemer tot ondernemer

Tweederde van onze winkels wordt gerund door een franchisenemer: ook een ondernemer. Die spreekt dezelfde taal als jij. Bij ons geen moeilijke bankentaal: we leggen alles uit in begrijpelijke mensentaal. De franchiser bij jou in de buurt kent bovendien de regio en de plaatselijke markt en is daardoor een waardevolle gesprekspartner.

Wil je zzp’er worden?

Wil je zzp’er worden?

Waar moet je allemaal aan denken als je begint als zzp’er?
Groei met je bedrijf

Groei met je bedrijf

Lees tips, informatie en ervaringen van andere ondernemers.