Geld overboeken naar een ander

Op verschillende manieren kun je geld overmaken naar een ander. Bekijk wat het beste bij je past.

Geld overboeken in Mijn SNS

In Mijn SNS maak je met een digicode of digipas makkelijk geld over. Hoe snel het geld op de andere rekening staat, hangt af van waar je het geld naar overmaakt.

Hoe lang duurt een overboeking in Mijn SNS?

Goed om te weten: Je kunt met je digipas een maximumbedrag per dag overschrijven. Dit bedrag kun je voor even of langere tijd verhogen of verlagen. De daglimiet van de digicode kun je niet aanpassen.

Betalen met je smartphone of tablet

Met de SNS Mobiel Bankieren app kun je altijd en overal geld overboeken. Als je maar internet en een smartphone of tablet hebt. Met de app kun je net zoveel geld overmaken als in Mijn SNS. Ook de overboekingstijden zijn hetzelfde.

Ken je onze IBAN-Naam Check al?

Geen internet?

Betalen met een Europese incasso

Betalen met eenmalige machtiging

Sommige bedrijven of instellingen vragen toestemming om geld van je betaalrekening te mogen afschrijven. Je geeft hiervoor toestemming met een eenmalige machtiging.

Automatische incasso (doorlopende machtiging)

Bij een automatische incasso (doorlopende machtiging) geef je een ander toestemming om geld van je betaalrekening te schrijven net zo vaak als dat nodig is. Een automatische incasso wordt vaak gebruikt voor terugkerende kosten, zoals de huur of de energierekening. Het geld wordt op vaste momenten in de maand afgeschreven.

Meer over betalen met een automatische incasso

Geld overboeken naar het buitenland

Met Mijn SNS en de SNS Mobiel Bankieren app is geld overmaken naar het buitenland net zo makkelijk als geld overmaken binnen Nederland. Houd er wel rekening mee dat je met de app alleen eurobedragen kunt overboeken naar een Europees rekeningnummer binnen het SEPA-gebied.

Meer over geld overmaken naar het buitenland

Hulp nodig?

Hulp nodig?

We helpen je graag.
Hoe lang duurt een overboeking?

Hoe lang duurt een overboeking?

Bekijk hoe snel een bedrag op de rekening van een ander staat.
Terug naar boven