Qredits: financiering tot € 250.000

Ben je op zoek naar een financiering voor je bedrijf, maar passen de voorwaarden van ons zakelijk krediet of bedrijfshypotheek niet bij je situatie? Qredits verstrekt zakelijke leningen tot € 250.000. Lees hoe het werkt.

Qredits in het kort

  • Voor ondernemers die moeite hebben met het krijgen van een financiering
  • Financiering mogelijk tot € 250.000
  • Qredits begeleidt je met coaching en trainingen

Waarom Qredits?

Voor ondernemers die moeite hebben met het krijgen van een financiering

Ben je minder dan 2 jaar bezig met je onderneming en heb je moeite met het vinden van een zakelijke financiering om je plannen waar te maken? Misschien kan Qredits je helpen. Ook als je al langer onderneemt en bij een andere bank geen financiering kunt krijgen, is het goed mogelijk dat je bij Qredits wel een zakelijke lening krijgt.

Financiering tot € 250.000

Qredits verstrekt zakelijke leningen voor uiteenlopende doeleinden, zoals opstartkosten, werkkapitaal, marketing, personeel, investeringen in activa, bedrijfsovername of de aankoop van een bedrijfspand. Je kunt bij Qredits terecht voor een zakelijke financiering tot € 250.000.

Financiering met persoonlijke aandacht

Qredits is een sociale kredietverstrekker zonder winstoogmerk die ondernemers helpt met krediet, trainingen en coaching. Met een financiering van Qredits kun je onder voorwaarden kosteloos gebruik maken van een coach en trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiding geven, online marketing en boekhouden.

Zo werkt het

Je meldt je aan bij Qredits via Mijn SNS Zakelijk. Wij sturen je bedrijfs- en contactgegevens door naar Qredits. Als je je hebt aangemeld, neemt Qredits binnen 2 werkdagen contact met je op voor een afspraak. Qredits bespreekt met je welke financiering het beste bij je past.

Goed om te weten: Onze partner Qredits verstrekt een financiering onder voorwaarden dat zij je aanvraag goedkeuren. Qredits neemt het rekeningnummer van je zakelijke SNS-rekening op in de offerte. Wil je de financiering? Dan onderteken je een definitieve leningovereenkomst van Qredits. Als je je via ons aanmeldt bij Qredits krijgen we daarvoor een vergoeding.

Wat kost het?

De rente op financieringen bij Qredits varieert. Kijk op qredits.nl voor de rente en kosten per leningsoort.

De voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van Qredits en andere belangrijke informatie van Qredits.

Lees ook ons Privacy- en cookiereglement Privacy- en cookiereglement (pdf).

Lenen bij Qredits

Lenen bij Qredits

Kun je geen SNS Zakelijk Krediet aanvragen? Meld je dan nu aan voor een zakelijke financiering van Qredits.
Extra ruimte met SNS Zakelijk Krediet

Extra ruimte met SNS Zakelijk Krediet

Langer dan 2 jaar ondernemer? Misschien is een SNS Zakelijk Krediet iets voor je.