SNS Keuzesparen

SNS Keuzesparen is een spaarrekening met een variabele rente. Je mag je spaargeld erop storten of eraf halen wanneer je wilt. Je gebruikt hem als tegenrekening van een rekening waar je je geld op vastzet.

Goed om te weten
Deze spaarrekening kun je niet los openen.

Gekoppeld aan andere spaarrekening

Deze spaarrekening openen we automatisch voor je bij een van deze rekeningen: SNS Keuzedeposito en SNS Klimrente. Je gebruikt Keuzesparen om geld op over te boeken, de rente op te laten bijschrijven of om tussentijds spaargeld van op te nemen. Aan het eind van de looptijd van deze rekeningen zetten we je spaargeld automatisch op SNS Keuzesparen.

Bankieren in Mijn SNS

Met Keuzesparen bankier je in Mijn SNS. Daar vind je alle bij- en afschrijvingen. Je krijgt geen papieren rekeningafschriften.

Rente

Over het geld op je rekening, of een deel daarvan, krijg of betaal je rente. Het rentepercentage kan ook nul zijn. Het saldo op de rekening is verdeeld in saldoklassen. En per saldoklasse geldt een rentepercentage. De rente is variabel en kunnen we direct aanpassen net als de saldoklassen.

Actuele rente en saldoklassen

Overboeken en opnemen

Geld overboeken naar SNS Keuzesparen kan vanaf elke betaalrekening. Je kunt je spaargeld opnemen wanneer je wilt.

Keuzesparen is de tegenrekening van een SNS Keuzedeposito of SNS Klimrente. Als je tijdens de looptijd geld op een van deze rekeningen wilt storten of daarvan wilt opnemen, kan dat alleen via SNS Keuzesparen.

Er is geen minimum of maximum. Je bepaalt zelf welk bedrag en hoe vaak je stort.

Voorwaarden van Keuzesparen

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten.

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel

Bekijk ook

Alle spaarrekeningen

Alle spaarrekeningen

Spaarrekeningen die je kunt openen.Terug naar boven