SNS Keuzesparen

SNS Keuzesparen is een spaarrekening met een variabele rente. Je mag je spaargeld erop storten of eraf halen wanneer je wilt. Je gebruikt hem als tegenrekening van een rekening waar je je geld op vastzet.

Goed om te weten
Deze spaarrekening kun je niet los openen.

  Gekoppeld aan andere spaarrekening

  Deze spaarrekening openen we automatisch voor je bij een van deze rekeningen: SNS Keuzedeposito en SNS Klimrente. Je gebruikt Keuzesparen om geld op over te boeken, de rente op te laten bijschrijven of om tussentijds spaargeld van op te nemen. Aan het eind van de looptijd van deze rekeningen zetten we je spaargeld automatisch op SNS Keuzesparen.

  Goed om te weten: SNS Keuzesparen hoort vanaf 1 juli 2022 bij Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit 1 betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Je precieze maandelijkse tarief hangt af van welke producten je gebruikt. Zolang je SNS Keuzedeposito of SNS Klimrente loopt betaal je geen apart tarief voor SNS Keuzesparen. Lees meer over Basis Bankieren en de tarieven.

  Kosten SNS Keuzesparen

  SNS Keuzesparen hoort vanaf 1 juli 2022 bij Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit 1 betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Je precieze maandelijkse tarief hangt af van welke producten je gebruikt. Goed om te weten: Je betaalt bij SNS Keuzesparen geen tarief zolang je Klimrente of deposito nog loopt. Lees meer over Basis Bankieren en de tarieven

  Bankieren in Mijn SNS

  Met Keuzesparen bankier je in Mijn SNS. Daar vind je alle bij- en afschrijvingen. Je krijgt geen papieren rekeningafschriften.

  Rente

  Over het geld op je rekening, of een deel daarvan, krijg of betaal je rente. Het rentepercentage kan ook nul zijn. Het saldo op de rekening is verdeeld in saldoklassen. En per saldoklasse geldt een rentepercentage. De rente is variabel en kunnen we direct aanpassen net als de saldoklassen.

  Actuele rente en saldoklassen

  Overboeken en opnemen

  Geld overboeken naar SNS Keuzesparen kan vanaf elke betaalrekening. Je kunt je spaargeld opnemen wanneer je wilt.

  Keuzesparen is de tegenrekening van een SNS Keuzedeposito of SNS Klimrente. Als je tijdens de looptijd geld op een van deze rekeningen wilt storten of daarvan wilt opnemen, kan dat alleen via SNS Keuzesparen.

  Er is geen minimum of maximum. Je bepaalt zelf welk bedrag en hoe vaak je stort.

  Voorwaarden van Keuzesparen

  In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. De voorwaarden van Keuzesparen zijn onderdeel van de Voorwaarden van SNS Keuzedeposito en SNS Klimrente.

  Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel

  Bekijk ook

  Alle spaarrekeningen

  Alle spaarrekeningen

  Spaarrekeningen die je kunt openen.