Rekeningafschriften

Je kunt op verschillende manieren de overboekingen op je rekeningen bekijken. Online in Mijn SNS, in de SNS Mobiel Bankieren app of op een papieren afschrift. Wil je dat aanpassen? Dat kan hieronder.

Afschrift van een opgegeven rekening

Een opgeheven rekening zie je niet meer terug in je overzicht. Je vindt ‘m in Mijn SNS bij Zelf regelen > Rekeningen > Opgeheven Rekeningen. Hier kun je de afschriften downloaden. Kreeg je van je rekening altijd afschriften per post? Dan krijg je ook van de laatste periode gratis een afschrift toegestuurd.

Geen papieren afschriften meer krijgen?

Heb je Mijn SNS maar krijg je nog wel papieren afschriften thuis? Doe dan het milieu een plezier en zet dat uit. Vul het formulier ‘Verzending afschriften wijzigen’ in. Dat scheelt een hoop papier!

Nog geen Mijn SNS?

Wil je je overboekingen graag online bekijken, maar heb je nog geen internetbankieren? Vraag dan Mijn SNS aan.
Mijn SNS aanvragen

Minder vaak of juist vaker papieren afschriften?

Krijg je je rekeningafschriften met de post en wil je ze liever minder vaak of juist vaker op de deurmat? Vul dan het formulier ‘Verzending afschriften wijzigen’ in.

Goed om te weten
Als je het aantal papieren afschriften aanpast, dan kunnen je kosten daarvoor ook wijzigen. Meer over de kosten voor je rekening vind je in de ‘Tarievenwijzer Betalen’.

Kopie rekeningafschrift aanvragen

In Mijn SNS kun je tot 24 maanden geleden je overboekingen bekijken. Wil je een betaling van langer geleden bekijken? Of wil je een kopie van een rekeningafschrift aanvragen? Vul dan het formulier ‘Overzicht aanvragen’ in. Je kunt ook papieren afschriften aanvragen voor een opgeheven rekening. Goed om te weten: Je betaalt wel voor een kopie.

  • Je kunt tot 7 jaar terug een kopie aanvragen.
  • Een kopie van een rekeningafschrift kost € 5 per afschrift (volgnummer) en € 10 voor een overzicht per maand. Per aanvraag betaal je nooit meer dan € 40 in totaal.
  • Je kunt maximaal 12 papieren kopieën per keer aanvragen en voor 1 rekening tegelijk. Dit mogen kopieën zijn uit verschillende jaren.
  • Je kunt alleen een kopie van je rekeningafschrift (volgnummer) opvragen als het origineel een papieren afschrift is.
  • Bij het verzenden van je aanvraag geef je akkoord voor het automatisch afschrijven van de kosten.
  • Na betaling krijg je de kopieën binnen 5 werkdagen met de post of per e-mail.
Tip: heb je Mijn SNS? Download dan elk jaar je bij- en afschrijvingen en sla ze op. Zo kun je straks ook verder dan 24 maanden terugkijken. Dat kan van pas komen bij bijvoorbeeld je belastingaangifte. En je voorkomt dat je kosten maakt voor een kopie van een afschrift.

Online bankieren met Mijn SNS

Online bankieren met Mijn SNS

Met Mijn SNS regel je al je bankzaken online. Op je pc, smartphone of tablet.
Rekeningafschrift aanvragen

Rekeningafschrift aanvragen

Regel online een kopie van een afschrift van je rekening bij SNS.