Nieuw in de app en Mijn SNS

In de SNS App en Mijn SNS vind je een overzicht van al je producten. Met veel handige functies om je bankzaken te regelen. We voegen steeds meer nieuwe functies toe én verbeteren bestaande functies. Bekijk hier wat er nieuw is.

Download nu de app

Je kunt de SNS App gebruiken als je een rekening, hypotheek of verzekering bij ons hebt. Download de SNS App voor je smartphone of tablet in de App Store of Google Play.

In ontwikkeling: budgetten instellen

Wil je niet te veel uitgeven aan bijvoorbeeld kleding of boodschappen? We werken aan de mogelijkheid om budgetten in te stellen voor verschillende categorieën. Zo houd je grip op je uitgaven. We verwachten dat je deze handige functie voor de herfst kunt gebruiken. We houden je op de hoogte.

Wat is nieuw?

Bij- en afschrijvingen downloaden tot 5 jaar terug

Juli 2024

Je kunt nu tot 5 jaar terugkijken in je bij- en afschrijvingen in Mijn SNS. En later dit jaar ook in de SNS App. Hiervoor betaal je niks extra’s meer. Handig als je bijvoorbeeld en betaalbewijs zoekt voor een garantie. Of een ouder overzicht nodig hebt voor de Belastingdienst. Ga hiervoor naar ‘Bij- en afschrijvingen downloaden’ op je rekeningoverzicht.

Sneller betalen met een iDEAL-profiel

Juni 2024

Je kunt nu je eigen iDEAL-profiel aanmaken in de app en Mijn SNS. Daarmee wordt online bestellen en betalen nog makkelijker. Voeg je betaalrekening(en) toe, stel een voorkeursrekening in en sla je bezorggegevens op.

Je beleggersrekening opzeggen

Mei 2024

Wil je SNS Doelbeleggen of je SNS Beleggingsrekening opzeggen? Dat kun je nu makkelijk doen in de SNS App of Mijn SNS. Tik op je beleggingsrekening, ga naar ‘Beheer’ en kies dan voor ‘Rekening opheffen’. We laten je weten of je nog iets moet doen voordat je de rekening kunt opzeggen. Zoals het annuleren van lopende orders of het verkopen van je portefeuille.

Schermafbeelding van beleggingsrekening opzeggen

Betalingen van en naar je spaarpot

April 2024

Vanaf nu kun je zien welke bedragen je hebt overgemaakt naar je spaarpot, en wanneer. En heb je een keer iets uit je spaarpot gehaald? Dan zie je dat ook. Ga hiervoor naar je spaarpot en tik op het tabblad ‘Bij en af’ voor alle bij- en afschrijvingen.

Snel geld verdelen tussen je spaarpotten in Mijn SNS

April 2024

Met spaarpotten in Mijn SNS spaar je gericht voor je verschillende spaardoelen. Wil je tussentijds geld uit het ene potje in het andere potje stoppen? Bijvoorbeeld € 500 uit het potje ‘Studie’ naar het potje ‘Fiets’, omdat je kind die eerder nodig heeft? Dat kan nu simpelweg door te slepen. Ook kun je nu makkelijk de volgorde van je spaarpotten aanpassen op je rekeningoverzicht.

Google Pay

Maart 2024

Betaal makkelijk, snel en veilig met Google Pay op je Android-telefoon. Dat kan overal waar je ook contactloos kunt betalen met je gewone betaalpas. Zo kun je voortaan je portemonnee thuislaten. Handig!

Zakelijk bankieren

Maart 2024

Vanaf nu kun je zakelijk bankieren in de nieuwe SNS App. Het is een stuk overzichtelijker en stabieler. Log je voor het eerst in? Dan krijg je uitleg over wat je waar kunt regelen. Let op: Je kunt de app alleen gebruiken als er 1 digipas aan je zakelijke rekening is gekoppeld. Binnenkort kun je ook het vernieuwde Mijn SNS Zakelijk gebruiken.

Personaliseer je overzicht in de app

Januari 2024

Bepaal zelf welke producten je op je overzicht ziet in de SNS App. Je kunt nu meer rekeningen verbergen op je overzicht, bijvoorbeeld al je spaar- of beleggingsrekeningen. Ook kun je je saldo verbergen en de volgorde van je producten aanpassen.

Afspraken met een adviseur

Januari 2024

Heb je een afspraak gemaakt met een SNS Adviseur? Dan vind je voortaan alle afspraakgegevens onder ‘Contact’ in de SNS App en Mijn SNS. Heb je een afspraak voor beeldbellen gemaakt, zodat je niet naar de SNS Winkel hoeft te komen? Dan kun je het videobellen meteen starten.

Widgets

Augustus 2023

Even snel je saldo checken in de rij voor de kassa? Voeg een widget toe aan je telefoon. Daarmee zie je in één oogopslag hoeveel er op je rekening staat, zonder in te loggen. Widgets kun je toevoegen aan elk scherm.

40 spaarpotten

Mei 2023

In de app en Mijn SNS kun je nu tot wel 40 spaarpotten aanmaken per spaarrekening. Ben je van plan om iets te kopen waarvoor je eerst moet sparen, zoals een auto? Dan zijn de spaarpotten een handige hulp waarmee je gericht kunt sparen voor je spaardoelen.

Inzicht in je geld

April 2023

Met ‘Inzicht in je geld’ in Mijn SNS of de SNS App houd je goed in de gaten waar je geld elke maand naartoe gaat. Je inkomsten en uitgaven worden automatisch ingedeeld in categorieën, zoals boodschappen of vervoer. Ook zie je snel of je uitgaven veranderen en waarop je misschien kunt besparen.

Vraag voor een adviseur? Laat een chatbericht achter

Februari 2023

Heb jij de chat in Mijn SNS en de SNS App al ontdekt? Hier stel je makkelijk je vragen over bankzaken aan de virtueel assistent of een persoonlijk adviseur. Nieuw is dat je nu ook een bericht kunt achterlaten als je adviseur er even niet is. Stel je vraag en sluit de chat af. Je krijgt vanzelf een reactie als de adviseur er weer is. Onze virtueel assistent staat 24 uur per dag voor je klaar. Chatten met een persoonlijk adviseur kan op werkdagen tussen 9 en 17 uur.

Open betaalverzoek

Februari 2023

Zamel je geld in voor bijvoorbeeld een cadeau? Stuur een betaalverzoek naar je vrienden, familie of collega’s en laat ze zelf het bedrag kiezen. Je kunt je betaalverzoek nu ook met een QR-code delen. De ander kan de code scannen met een telefoon en meteen betalen.

Dark mode

Februari 2023

Licht uit, donkere modus aan. Vanaf nu kun je de SNS App ook in een donker thema bekijken. Erg fijn voor je ogen als je 's avonds laat nog iets wilt regelen. Je kunt kiezen voor een licht of donker thema, of je stelt in dat de app de instellingen van je toestel voor dark mode gebruikt.

Kijk vooruit

Februari 2023

Met Kijk vooruit kom je niet voor verrassingen te staan. Je ziet je ingeplande overboekingen, incasso’s voor de komende 30 dagen en in de app ook al de voorspelde bij- en afschrijvingen. De voorspellingen baseren we op eerdere vaste bij- en afschrijvingen, zoals je salaris, je huur of hypotheek of een abonnement.

Heb je tips of ideeën?

Laat het ons weten. Zo kunnen we de SNS App en Mijn SNS steeds beter maken. Ga naar ‘Contact’ in de app of Mijn SNS om je feedback te delen. Je kunt ook een review achterlaten in de Google Play Store of de App Store. Dankjewel!

Hoe werkt betalen met de app?

Hoe werkt betalen met de app?

Met de app maak je snel en eenvoudig geld over. En je kunt online aankopen afrekenen.
Onze contactgegevens op een rij

Onze contactgegevens op een rij

Bel ons, stuur een mail, stel je vraag via social media of ga naar 1 van de bijna 200 SNS Winkels.