Jaaroverzichten

De meeste jaaroverzichten staan vanaf 2 februari in Mijn SNS. Sommige jaaroverzichten krijg je per post. Je jaaroverzicht gebruik je bijvoorbeeld om de gegevens op je belastingaangifte te controleren en aan te vullen.

Jaaroverzicht in Mijn SNS opzoeken

In Mijn SNS kies je aan de linkerkant voor ‘Internetbankieren’-‘Jaaroverzicht en afschriften’. Daar kies je welk overzicht je wilt zien. Je kunt ze hier ook downloaden voor je eigen administratie.

Ga direct naar Mijn SNS

Jaaroverzicht van je betaal- en spaarrekening

In Mijn SNS vind je:

  • het jaaroverzicht voor de belastingdienst van al je betaal- en spaarrekeningen
  • het rente- en kostenoverzicht van je betaalrekening(en)

Meer over het rente- en kostenoverzicht

Heb je geen Mijn SNS?

Je krijgt het jaaroverzicht voor de Belastingdienst niet apart met de post. Op je eerste afschrift van 2022 vind je het begin- en eindsaldo van je rekeningen. Wil je wel een jaaroverzicht ontvangen? Vraag dan gratis via dit formulier je overzicht op.
Het rente- en kostenoverzicht krijg je wel met de post toegestuurd als je geen Mijn SNS hebt.

Jaaroverzicht hypotheek of persoonlijke lening

Het jaaroverzicht van je hypotheek staat 2 februari 2022 in Mijn SNS. Je krijgt het jaaroverzicht van je SNS Hypotheek met de post als je geen Mijn SNS hebt. Het jaaroverzicht van je persoonlijke lening ontvang je met de post. We doen ons best dat het overzicht op 4 februari op de mat ligt. Heb je een levensverzekering bij je hypotheek? Dan krijg je van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering. De waarde van de spaarpolis binnen de SNS Spaarhypotheek en SNS Depothypotheek staat wel op je jaaropgave van je hypotheek.

Jaaroverzicht beleggingen

Op het jaaroverzicht van je beleggingsrekening vind je op 10 februari het begin- en eindsaldo van je geld en beleggingen, je ontvangen dividenden en een kostenoverzicht. Je krijgt het jaaroverzicht alleen met de post als je geen Mijn SNS hebt. Heb je wel Mijn SNS? Dan vind je je overzicht zo:

  • In Mijn SNS kies je in het linkermenu voor ‘Internetbankieren’ - ‘Jaaroverzicht en afschriften’.
  • Download je overzicht in de tab ‘Beleggen’.

Wil je meer informatie over de kosten van beleggen? Kijk dan bij je product, bijvoorbeeld SNS Doelbeleggen. Of kijk bij het fondsenoverzicht.

Jaaroverzicht Gouden Handdruk- en Lijfrenterekening

Het jaaroverzicht van je Gouden Handdrukrekening, Gouden Handdruk Inkomen, Lijfrente Sparen en Lijfrentenieren vind je in Mijn SNS. Heb je geen Mijn SNS? Dan ontvang je het overzicht met de post, in de 1e week van februari.

Ben je verhuisd? Dan kan het voorkomen dat we het jaaroverzicht naar je oude adres hebben verstuurd. Wat moet je doen?

Zakelijke jaaroverzichten

Je vindt meer over zakelijke jaaroverzichten bij zakelijke rekeningen.

Meer informatie over de belastingaangifte

Meer informatie over de belastingaangifte

Welke bedragen geven we door aan de belastingdienst voor de Vooraf ingevulde aangifte?