Jaaroverzichten

De meeste jaaroverzichten staan vanaf 5 februari 2024 in Mijn SNS en de SNS App. Sommige jaaroverzichten krijg je per post. Je jaaroverzicht gebruik je bijvoorbeeld om de gegevens op je belastingaangifte te controleren en aan te vullen.

Jaaroverzichten opzoeken

In Mijn SNS en de app vind je de jaaroverzichten via 'Zelf regelen' onder 'Documenten'. Daar kies je welk overzicht je wilt zien. Je kunt ze hier ook downloaden voor je eigen administratie.

Ga direct naar Mijn SNS

Jaaroverzicht van je betaal- en spaarrekening

In Mijn SNS en de app vind je:

  • het jaaroverzicht voor de belastingdienst van al je betaal- en spaarrekeningen
  • het rente- en kostenoverzicht van je betaalrekening(en)

Meer over het rente- en kostenoverzicht

Heb je geen Mijn SNS of app?

Je krijgt het jaaroverzicht voor de Belastingdienst niet apart met de post. Op je eerste afschrift van 2024 vind je het begin- en eindsaldo van je rekeningen. Wil je wel een jaaroverzicht ontvangen? Vraag dan gratis met dit formulier je overzicht op.
Het rente- en kostenoverzicht krijg je wel met de post toegestuurd als je geen Mijn SNS hebt.

Jaaroverzicht hypotheek of persoonlijke lening

Het jaaroverzicht van je hypotheek of persoonlijke lening staat vanaf 1 februari 2024 in Mijn SNS en de app. Je krijgt het jaaroverzicht met de post als je geen Mijn SNS hebt.

Toelichting op Je hypotheek en de belasting

Heb je een levensverzekering bij je hypotheek? Dan krijg je van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering. De waarde van de spaarpolis binnen de SNS Spaarhypotheek en SNS Depothypotheek staat wel op je jaaropgave van je hypotheek.

Jaaroverzicht beleggingen

Het jaaroverzicht van je beleggingsrekening staat vanaf 22 februari 2024 in Mijn SNS en de app. Op het jaaroverzicht van je beleggingsrekening vind je het begin- en eindsaldo van je geld en beleggingen, je ontvangen dividenden en een kostenoverzicht. Je krijgt het jaaroverzicht alleen met de post als je geen Mijn SNS hebt.

Wil je meer informatie over de kosten van beleggen? Kijk dan bij je product, bijvoorbeeld SNS Doelbeleggen. Of kijk bij het fondsenoverzicht.

Jaaroverzicht Jaaroverzicht Lijfrente en Lijfrentenieren

Het jaaroverzicht van je Lijfrente en Lijfrentenieren staat vanaf 29 januari 2024 in Mijn SNS en de app. Heb je geen Mijn SNS? Dan ontvang je het overzicht rond 15 februari met de post.

Ben je verhuisd? Dan kan het voorkomen dat we het jaaroverzicht naar je oude adres hebben verstuurd. Wat moet je doen?

Zakelijke jaaroverzichten

Je vindt meer over zakelijke jaaroverzichten bij zakelijke rekeningen.

Meer informatie over de belastingaangifte

Meer informatie over de belastingaangifte

Welke bedragen geven we door aan de belastingdienst voor de Vooraf ingevulde aangifte?