Jaaroverzichten

De meeste jaaroverzichten staan vanaf 1 februari in Mijn SNS. Je vindt ze in het linkermenu bij Jaaroverzicht en afschriften. Sommige jaaroverzichten krijg je per post.

Jaaroverzicht in Mijn SNS opzoeken

Kijk voor je jaaroverzicht van je betaal- en spaarrekening in Mijn SNS. Aan de linkerkant onder de kop ‘Internetbankieren’ zie je ‘Jaaroverzicht en afschriften’ staan.

Kies welk overzicht je wilt zien: van alle rekeningen waarvan je gemachtigde, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent, of alleen van de rekeningen waarvan je de rekeninghouder bent.

Ga direct naar Mijn SNS

Heb je geen Mijn SNS?

Kijk dan op je eerste afschrift van 2017. Daar vind je het begin- en eindsaldo van je rekeningen. Je krijgt geen apart overzicht met de post. Je kunt ook je overzicht online aanvragen.

Jaaroverzicht hypotheek of persoonlijke lening

Het jaaroverzicht van je hypotheek staat vanaf 18 januari 2017 in Mijn SNS. Je krijgt het jaaroverzicht van je SNS Hypotheek of persoonlijke lening uiterlijk 30 januari ook met de post. Heb je een levensverzekering bij je hypotheek? Dan krijg je van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering.

Meer informatie over je hypotheek en de belasting

Toelichting op het jaaroverzicht 2016

Jaaroverzicht hypotheek of lening aanvragen

Wil je een jaaroverzicht van je hypotheek of persoonlijke lening aanvragen? Vul dan het formulier Overzicht aanvragen in.

Wat kost een overzicht?

Jaaroverzichten van je hypotheek vanaf 2008 en je persoonlijke lening zijn gratis. Voor oudere hypotheekoverzichten betaal je € 50.

Jaaroverzicht beleggingen

Voor beleggen zijn er 2 jaaroverzichten die je vindt in Mijn SNS:

  • Een financieel overzicht (met het begin- en eindsaldo van je geldrekening).
  • Een waardestaat beleggen (met de begin- en eindwaarde van je portefeuille en ontvangen dividenden).

Tip voor buitenlandse beleggingen

Had je buitenlandse beleggingen in je SNS Zelf Beleggen? Dan vraagt de Belastingdienst je in de online aangifte het saldo van binnen- en buitenlandse beleggingen uit te splitsen. Hoe weet je het verschil?

Op je waardestaat beleggen worden deze, op landcode, aangegeven. Dat kan je helpen te bepalen of je beleggingen binnenlands of buitenlands zijn. Alle SNS en ASN beleggingsfondsen zijn sowieso binnenlandse beleggingen.

Jaaroverzicht Gouden Handdruk- en Lijfrenterekening

Het jaaroverzicht van je Gouden Handdrukrekening vind je in Mijn SNS. Het overzicht van Gouden Handdruk Inkomen, Lijfrente Sparen en Lijfrentenieren krijg je met de post, uiterlijk in de 3e week van januari.

Zakelijke jaaroverzichten

Je vindt meer over zakelijke jaaroverzichten bij zakelijke rekeningen.

Meer informatie over de belastingaangifte

Meer informatie over de belastingaangifte

Welke bedragen geven we door aan de belastingdienst voor de Vooraf ingevulde aangifte?

Terug naar boven