Jaaroverzichten

De meeste jaaroverzichten staan vanaf 1 februari in Mijn SNS. Sommige jaaroverzichten krijg je per post. Je jaaroverzicht gebruik je bijvoorbeeld om de gegevens op je belastingaangifte te controleren en aan te vullen.

Jaaroverzicht in Mijn SNS opzoeken

Kijk voor je jaaroverzicht van je betaal- en spaarrekening in Mijn SNS.

  • In Mijn SNS kies je aan de linkerkant voor ‘Internetbankieren’ - ‘Jaaroverzicht en afschriften’.
  • Kies welk overzicht je wilt zien: van alle rekeningen waarvan je gemachtigde, mederekeninghouder of wettelijk vertegenwoordiger bent, of alleen van de rekeningen waarvan je de rekeninghouder bent.

Ga direct naar Mijn SNS

Heb je geen Mijn SNS?

Kijk dan op je eerste afschrift van 2019. Daar vind je het begin- en eindsaldo van je rekeningen. Je krijgt geen apart overzicht met de post. Wil je wel een overzicht ontvangen? Vraag dan gratis via dit formulier je overzicht op.

Jaaroverzicht hypotheek of persoonlijke lening

Het jaaroverzicht van je hypotheek staat 24 januari 2019 in Mijn SNS. Je krijgt het jaaroverzicht van je SNS Hypotheek of persoonlijke lening ook met de post. We doen ons best dat het overzicht op 5 februari op de mat ligt. Heb je een levensverzekering bij je hypotheek? Dan krijg je van de verzekeraar het jaaroverzicht van deze verzekering. De waarde van de spaarpolis binnen de SNS Spaarhypotheek en SNS Depothypotheek staat wel op je jaaropgave van je hypotheek.


Meer informatie over je hypotheek en de belasting

Jaaroverzicht beleggingen

Op het jaaroverzicht van je beleggingsrekening vind je het begin- en eindsaldo van je geld en beleggingen, je ontvangen dividenden en een kostenoverzicht. Je krijgt het jaaroverzicht alleen met de post als je geen Mijn SNS hebt. Heb je wel Mijn SNS? Dan vind je je overzicht zo:

  • In Mijn SNS kies je in het linkermenu voor ‘Internetbankieren’ - ‘Jaaroverzicht en afschriften’.
  • Download je overzicht in de tab ‘Beleggen 2018’.

Wil je meer informatie over de kosten van beleggen? Kijk dan bij je product, bijvoorbeeld SNS Doelbeleggen. Of kijk bij het fondsenoverzicht.

Jaaroverzicht Gouden Handdruk- en Lijfrenterekening

Het jaaroverzicht van je Gouden Handdrukrekening vind je in Mijn SNS. Het overzicht van Gouden Handdruk Inkomen, Lijfrente Sparen en Lijfrentenieren krijg je met de post, uiterlijk in de 2e helft van februari.

Ben je verhuisd? Dan kan het voorkomen dat we het jaaroverzicht naar je oude adres hebben verstuurd. Wat moet je doen?

Zakelijke jaaroverzichten

Je vindt meer over zakelijke jaaroverzichten bij zakelijke rekeningen.

Meer informatie over de belastingaangifte

Meer informatie over de belastingaangifte

Welke bedragen geven we door aan de belastingdienst voor de Vooraf ingevulde aangifte?

Terug naar boven