SNS Lijfrentenieren Aanvragen

SNS Lijfrentenieren kun je met volledig advies, met deeladvies of zonder advies aanvragen. Lees meer over het aanvragen en de kosten.

1. Aanvragen met advies

Als je geen of onvoldoende verstand hebt van producten zoals SNS Lijfrentenieren, dan kun je dit product alleen afsluiten na een persoonlijk advies van een adviseur. De SNS Adviseur kijkt goed naar je financiële situatie nu en naar je wensen voor de toekomst. Zo weet je voor het afsluiten zeker of SNS Lijfrentenieren goed bij je situatie past.

Je vraagt SNS Lijfrentenieren met persoonlijk advies aan in deze 4 stappen:

 1. Afspraak maken
 2. Kennismakingsgesprek
 3. Adviesgesprek
 4. Product aanvragen

  Kosten SNS Lijfrentenieren met advies

  Het oriëntatiegesprek is gratis. Voor het advies en het aanvragen en afsluiten van SNS Lijfrentenieren betaal je € 150 per uur. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en jouw wensen is onze adviseur meer of minder tijd kwijt.

  De adviseur spreekt altijd vooraf met je af hoeveel je betaalt voor zijn of haar werkzaamheden. Kom meer te weten over financieel advies of maak meteen een afspraak.

  Maak nu een afspraak

  2. Aanvragen met deeladvies

  Deeladvies is een verkort advies. De adviseur bespreekt jouw wensen, berekent welk bedrag je per maand uitgekeerd krijgt en tot wanneer. Samen kijken jullie of je het beste kunt laten uitkeren, met welk product óf dat je liever verder spaart.

  Je vraagt SNS Lijfrentenieren met deeladvies aan in deze 4 stappen:

  1. Afspraak maken
  2. Kennismakingsgesprek (telefonisch)
  3. Adviesgesprek
  4. Product aanvragen

  Je betaalt een vast bedrag dat bestaat uit kosten voor het advies, dat is € 450. En sluit je een product van ons af? Dan betaal je ook kosten voor het begeleiden en uitvoeren: € 150.

  Lees hier meer over deeladvies: wat je kunt verwachten en wat is het verschil is met een volledig advies.

  Of maak een direct een afspraak

  3. Aanvragen zonder advies

  Weet je al precies wat je wilt en wil je geen advies? Dan moet je eerst een kennis- en ervaringstoets maken. Deze test is bedoeld om te bepalen of je ervaring hebt met het product en er voldoende van af weet. Als je slaagt, kun je SNS Lijfrentenieren telefonisch aanvragen.

  We informeren je over het product en helpen bij het aanvraag- en afsluitproces maar geven geen advies. Je bepaalt dus zelf of het product bij je past. Als uit de toets blijkt dat je onvoldoende kennis of ervaring hebt, kun je dit product alleen met advies van SNS afsluiten.

  Voorwaarden aanvragen zonder advies

  In de volgende situaties kun je dit product niet aanvragen zonder advies:

  • Je inleg is groter dan € 200.000.
  • Je wilt een nabestaandenlijfrente aanvragen.
  • Je wilt vanuit een BV een lijfrente, Fiscale Oudedagsreserve of stakingswinst inleggen.

   Je vraagt SNS Lijfrentenieren zonder advies aan in deze 3 stappen:

   1. Telefonische afspraak maken
   2. Kennis- en ervaringstoets
   3. Product aanvragen

   Wil je SNS Lijfrentenieren aanvragen zonder advies? Bel ons: 030 - 633 30 00.

   Kosten SNS Lijfrentenieren zonder advies

   Als je geslaagd bent voor de kennis- en ervaringstoets kun je voor € 250 SNS Lijfrentenieren telefonisch aanvragen. Je krijgt dan geen advies.

   Bijkomende kosten

   • Als je geld inlegt op je SNS Lijfrentenieren berekenen we
    daarvoor geen kosten. Ook als we je geld maandelijks aan je uitkeren,
    houden we geen kosten in.
   • Je betaalt tijdens de looptijd van je rekening geen kosten voor
    het aanhouden van je rekening.
   • Wil je tussentijds overstappen naar een lijfrente-uitkeringsproduct bij een andere aanbieder? Dan betaal je opnamekosten voor je deposito. Hoe hoog die zijn, staat in de productvoorwaarden. Daarnaast betaal je ons € 150 kosten voor het uitvoeren van de kapitaaloverdracht.
   • Je mag het geld van je SNS Lijfrentenieren volgens de belastingregels voor het einde van de looptijd niet ineens opnemen. Doe je dat toch, dan moet je naast loonheffing over het opgenomen bedrag ook 20% revisierente aan de Belastingdienst betalen. En je betaalt ons opnamekosten voor je deposito. Hoe hoog die zijn, staat in de productvoorwaarden.
   Afspraak met een adviseur

   Afspraak met een adviseur

   Wil je met iemand praten over SNS Lijfrentenieren? We kunnen je goed helpen en adviseren.