SNS Gouden Handdruk Inkomen

SNS Gouden Handdruk Inkomen is een rekening waarmee je je ontslagvergoeding maandelijks laat uitkeren. Zo heb je een aanvulling op je inkomen of pensioen.

Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd krijg je een aantrekkelijke vaste rente. Op de uitkeringen houdt SNS loonheffingen in en draagt die af aan de Belastingdienst.

Voor wie is SNS Gouden Handdruk Inkomen?

SNS Gouden Handdruk Inkomen kun je afsluiten als je je ontslagvergoeding al eerder hebt gestort op een zogeheten stamrechtrekening of -verzekering. Dat kan SNS Gouden Handdruk zijn, maar ook een vergelijkbaar product van een andere bank of verzekeraar. Ook kun je een SNS Gouden Handdruk Inkomen afsluiten als je je ontslagvergoeding eerder in een stamrecht BV hebt gestort.

Overstappen naar SNS

Komt het geld dat je laat overboeken naar SNS Gouden Handdruk Inkomen van een (gouden handdruk of stamrecht-) verzekering? Dan is het belangrijk een goede afweging te maken of kapitaaloverdracht voor jou interessant is.

  • Vraag aan je bank of verzekeraar van deze verzekering of er voorwaarden zitten aan het overstappen.
  • Is deze verzekering afgesloten voor 1 januari 1995 en sindsdien niet meer aangepast? Dan zijn er bepaalde rechten van deze verzekering die niet meer gelden. Bijvoorbeeld:
    • de uitkeringen kun je in laten gaan wanneer je wilt
    • er zijn geen eisen voor de beperkte kring van gerechtigden ((ex)partner en kinderen jonger dan 30 jaar)

Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten

Het overdragen van geld van de ene naar de andere financiƫle instelling kan ingewikkeld zijn en lang duren. Partijen die het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten hebben ondertekend, zetten zich in om dit soepeler te laten verlopen. SNS heeft dit protocol ondertekend.

Lees meer over het Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten

Kosten en aanvragen SNS Gouden Handdruk Inkomen

Je betaalt kosten voor advies en het afsluiten van vermogensproducten. Je kunt SNS Gouden Handdruk Inkomen ook zonder advies afsluiten. Je moet dan wel slagen voor een kennis- en ervaringstoets.

Lees meer over de kosten en het aanvragen met en zonder advies

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door.

Meer over Gouden Handdruk Inkomen

Meer over Gouden Handdruk Inkomen

Lees meer over de inleg, looptijd en uitkering van SNS Gouden Handdruk Inkomen.
SNS Gouden Handdruk Inkomen aanvragen

SNS Gouden Handdruk Inkomen aanvragen

Meer weten of SNS Gouden Handdruk Inkomen aanvragen?