SNS Financieel Advies

Wat kan ik nú doen om later goed te leven? Met een goed persoonlijk advies maak je de juiste keuzes. En heb je voor nu en de toekomst een hoop zorgen minder.

SNS Financieel Advies: nú slim je zaken regelen voor later

Kan ik eerder stoppen met werken? Heb ik later genoeg pensioen? Goed advies van een SNS Adviseur helpt je keuzes te maken waar je zelf misschien niet aan hebt gedacht. En die je op de korte én lange termijn veel voordeel kunnen opleveren.

Met een helder financieel advies ben je nu geholpen maar weet je ook in de toekomst precies waar je aan toe bent. Je kunt erop vertrouwen dat al je financiële zaken goed op elkaar zijn afgestemd. En dat geeft je naast grip op je geldzaken uiteindelijk een hoop rust.

Wanneer vraag je om financieel advies voor later?

Er zijn een paar momenten en situaties waarbij het verstandig is je financiële situatie goed onder de loep te laten nemen. Een aantal voorbeelden:

 • Je gaat werken als zelfstandige.
 • Je stopt of begint met een baan.
 • Je werkt (enkele jaren) in het buitenland.
 • Je wilt eerder stoppen met werken.
 • Je gaat trouwen, samenwonen of scheiden.
 • Je kinderen gaan studeren.

  Wat doet de SNS Adviseur voor je?

  De SNS Adviseur kijkt goed naar je financiële situatie en je wensen. En komt met een advies dat past bij je levensfase en gezinssituatie nu én bij de plannen die je voor de toekomst hebt.

  We houden ook rekening met onverwachte situaties, zoals werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden van een partner.

  Hoe verloopt een adviesgesprek?

  De SNS Adviseur adviseert en begeleidt je deskundig in een paar stappen.

  1. Kennismaking

  Je maakt met de SNS Adviseur een uitgebreide inventarisatie van je persoonlijke situatie en jullie bespreken je wensen en mogelijkheden. Deze eerste kennismaking is uiteraard gratis en vrijblijvend.

  2. Persoonlijk advies

  De SNS Adviseur bekijkt je totale financiële situatie nu en brengt je toekomstplannen in kaart. Op basis van je huidige inkomen en je plannen, berekent de adviseur wat je later aan inkomsten nodig hebt. En hij of zij adviseert je vervolgens welk vermogensproduct het beste bij je wensen past. Dat lees je allemaal terug in een uitgebreid, persoonlijk adviesrapport.

  3. Je keuze aanvragen

  Het kan zijn dat je genoeg hebt aan alleen advies. Maar misschien is het slim een vermogensproduct af te sluiten. Kies je daarvoor, dan vraagt de SNS Adviseur een offerte aan. Zodra je de offerte hebt ondertekend, regelt hij alles wat nodig is om het vermogensproduct voor je af te sluiten.

  Vergelijkingskaart

  In dit document lees je nog eens na wat we voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je ons vergelijken met anderen. En kun je ook onze kosten vergelijken. In de bijlage vind je informatie over hoe je ons kunt bereiken en over persoonlijk advies bij SNS.

  Of liever verkort advies?

  Overweeg je SNS Lijfrente als bankspaarproduct? Dan kun je ook gebruik maken van deeladvies. Deeladvies is een verkort advies.

  Deeladvies SNS Lijfrente

  Ook voor vrijkomende lijfrente of goudenhanddrukproduct hebben we een deeladvies.

  Deeladvies SNS Lijfrentenieren of SNS Gouden Handdruk

  Meer over advieskosten

  Meer over advieskosten

  Het oriëntatiegesprek is gratis. Daarna betaal je voor financieel advies. Dit zijn de kosten.
  Afspraak met een adviseur

  Afspraak met een adviseur

  Wil je met iemand praten over sparen voor later? We kunnen je goed helpen en adviseren.