Over SNS

SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. We zijn een toegankelijke bank en staan klaar voor jou. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheek- en verzekeringsproducten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden.

We zijn er voor jou.

Daarom kies je voor SNS

Zo bankier je bij SNS

Waar andere banken kantoren sluiten, openen wij juist meer winkels. Al meer dan 200! Hier kun je terecht voor persoonlijk advies. En natuurlijk regel je je bankzaken heel eenvoudig via je mobiele telefoon, tablet of pc.

Meer over de SNS Mobiel Bankieren app

Meer over internetbankieren

Waar komen wij vandaan?

200 jaar geleden zijn we begonnen als spaarbank voor de gewone Nederlander. Zo zijn we ooit begonnen en zo willen we ook verder.

SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en is onderdeel van de Volksbank. Daaronder vallen 4 verschillende merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. En de Volksbank hoort bij de 4 grootste banken van Nederland.

Vanaf 1 januari 2017 krijgt SNS Bank N.V. een nieuwe naam. SNS Bank N.V. heet vanaf dan de Volksbank. Lees waarom de naam verandert en wat dat precies betekent.

SNS Historisch archief

de Volksbank

Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen redden als het om geld gaat. We maken daarom slimme digitale hulpmiddelen om jou en andere klanten te helpen met inzicht in je uitgaven. We helpen kinderen leren omgaan met geld en geven lessen aan senioren om te leren omgaan met internetbankieren.

Onze maatschappelijke betrokkenheid

We staan open voor jou

We willen niks liever dan dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We luisteren daarom naar je idee├źn, klachten en complimenten op onze online SNS Community. Ben je net zo betrokken als wij? Dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor de klantenraad.

Verantwoord ondernemen

We beseffen ons dat we er niet alleen zijn voor onze klanten. We zijn een onderdeel van de wereld. Daarom investeren we niet in bedrijven met activiteiten waar mensen onder lijden of de natuur schade door oploopt.

Voor Journalisten

Ben je op zoek naar persberichten, een contactpersoon of andere informatie?

Naar de Newsroom

Overstappen is geen gedoe

Overstappen is geen gedoe

Wisselen van bank valt echt mee. Toch hulp nodig? Het Overstapteam is er voor je.
Hypotheek berekenen?

Hypotheek berekenen?

Wil je weten hoeveel je kunt lenen bij SNS? Bereken in 7 stappen je maximale hypotheek.

Terug naar boven