Wat kun je allemaal met SNS Jeugd Betalen?

Ontdek wat je allemaal kunt met SNS Jeugd Betalen, onze gratis betaalrekening voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Betalen met een eigen SNS Betaalpas

Kinderen willen graag zelf betalen. Net zoals papa en mama dat doen met een pinpas. Bij SNS Jeugd Betalen krijgen ze een eigen pinpas die je ook zelf kunt ontwerpen.

Limieten instellen

Op de pinpas zit een maximum van in totaal € 150 per week. Je kunt dat laten verlagen in een SNS Winkel. Contactloos betalen kan je kind makkelijk zelf verlagen of uitzetten in de SNS Mobiel Bankieren app. Je kan dat ook zelf doen in Mijn SNS.

Maximumbedragen Periode Nederland Buiten Europa
Geldautomaat per week € 50 € 75
Betaalautomaten (winkels) per week € 50 € 75
Contactloos betalen (reeks betalingen) n.v.t. € 50 € 50


Het totaal van de opnames van contant geld en betalingen, inclusief contactloos, per week is dus € 150. Het verhogen van de maximumbedragen is niet mogelijk.

Saldo bekijken in de app

Kinderen kunnen in de app zien of er genoeg geld is om bijvoorbeeld speelgoed te kopen. Voeg je kind als gebruiker toe aan je eigen app of installeer de app op een smartphone of tablet van je kind.

Inloggen in Mijn SNS

Je kind krijgt een eigen digicode om mee in te loggen in Mijn SNS. Daar kan de kinderrekening bekeken worden en is het mogelijk om alleen over te boeken naar eigen rekeningen.

Jij kan alles met de betaalrekening, zoals overboeken naar anderen. Je ziet de rekening ook in je eigen Mijn SNS.

Leren dat sparen loont

Met SNS Jeugd Betalen leren kinderen dat sparen loont. Je kind krijgt namelijk 0,04 % variabele rente over een saldo tot € 500 in de plus. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 13-11-2019. Hij kan inmiddels veranderd zijn.

Zakgeld overboeken naar je kind

Zakgeld of een zakcentje voor klusjes staat meteen bijgeschreven. Opa's en oma's die ook een steentje willen bijdragen, kunnen geld overboeken naar de kinderrekening.

Kosten

Het aanhouden van de kinderrekening SNS Jeugd Betalen is gratis en overboeken kost ook niets. Betalen en contant geld opnemen met een betaalpas in landen buiten de EU kost wel geld. In de Tarievenwijzer Betalen vind je meer informatie over wanneer er wel kosten zijn voor SNS Jeugd Betalen. Als je kind 12 jaar wordt, zetten we de rekening om in een SNS Jongerenrekening. Die betaalrekening is ook gratis.

Voorwaarden van SNS Jeugd Betalen

Wil je de kinderrekening SNS Jeugd Betalen openen? Lees dan ook de voorwaarden van SNS Jeugd Betalen

SNS Jeugd betalen openen

SNS Jeugd betalen openen

Een eigen betaalrekening voor je kind is een leuke en leerzame manier om met geld om te gaan.

Terug naar boven