SNS Jeugd Betalen

Met de jeugdbetaalrekening SNS Jeugd Betalen leert je kind hoe je met een betaalpas betaalt. Ook kan hij of zij vast oefenen met sparen. SNS Jeugd Betalen is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.

Nu openen

Voor je de jeugdbetaalrekening opent: lees de informatie hieronder en de voorwaarden.

Voordelen SNS Jeugd Betalen

Eigen betaalpas voor je kind

Bij SNS Jeugd Betalen hoort een SNS Betaalpas. Met deze betaalpas kan je kind (contactloos) betalen in binnen- en buitenland en contant geld pinnen.

Meekijken op de betaalrekening van je kind

Zit je zelf bij SNS? De nieuwe betaalrekening verschijnt automatisch tussen je andere rekeningen. Zo kun je meekijken in Mijn SNS en de app.

Beperk zelf de pinbedragen

Kinderen kunnen iedere week met hun betaalpas maximaal € 50 (contactloos) betalen bij een betaalautomaat en € 50 contant opnemen uit een geldautomaat (€ 75 buiten Europa). Je kunt deze bedragen verlagen in een SNS Winkel. Zo houd je de uitgaven van je kind altijd onder controle.

Wat zit er nog meer bij?

  • Een digicode om in te loggen in Mijn SNS
  • De SNS App voor een tablet of mobiel

In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

Alle mogelijkheden

Nu openen

Betaalverzoek versturen

Je kind kan zelf geen betaalverzoek aanmaken. Maar als ouder kun je wel een betaalverzoek maken voor je kind in Mijn SNS of de SNS App. Je kind kan de link daarna zelf delen. In het overzicht ziet je kind wie de betaalverzoeken heeft betaald.

Wat kost deze jeugdbetaalrekening?

Het aanhouden van SNS Jeugd Betalen is gratis. Als je kind 12 jaar wordt, zetten we de rekening om in een andere betaalrekening: de SNS Jongerenrekening. Die is ook gratis.

Goed om te weten: Soms betaal je kosten voor het gebruik van je betaalrekening. Bijvoorbeeld als je buiten de EER geld opneemt of daar betaalt met je betaalpas. 

Alle kosten voor SNS Jeugd Betalen op een rij

De voorwaarden

Wil je deze betaalrekening openen voor je kind? Lees dan eerst de voorwaarden van SNS Jeugd Betalen

SNS Jeugd betalen openen

SNS Jeugd betalen openen

Een eigen betaalrekening voor je kind is een leuke en leerzame manier om met geld om te gaan.