Voorwaarden en andere informatie SNS Jeugd Betalen

In de voorwaarden van de betaalrekening SNS Jeugd Betalen lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Voorwaarden SNS Jeugd Betalen

In deze documenten lees je informatie over de betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat je aan niemand de pincode mag vertellen. Ook lees je wat er nodig is om deze betaalrekening te gebruiken. Bijvoorbeeld de SNS Betaalpas en Mijn SNS. Verder lees je wat jij en je kind moet doen om SNS Jeugd Betalen veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij SNS Jeugd Betalen hoort automatisch ook Mijn SNS. Daarmee kan je kind online bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld hoe je veilig internetbankiert.

Reglement Privérekening

We hebben verschillende betaalrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze betaalrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het Reglement Privérekening. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een betaling is verwerkt. Of hoe je kind veilig met de betaalpas omgaat.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de Algemene Bankvoorwaarden. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarieven van SNS Jeugd Betalen

In de Tarievenwijzer Betalen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand . Ook vertellen we je wat we met de gegevens van je kind en van jou doen en wat we doen om die gegevens te beschermen.

Informatie over de bescherming van het geld dat op je betaalrekening staat:

Informatie over de kosten voor het gebruik van de belangrijkste diensten die aan je betaalrekening zijn gekoppeld:

Met het Informatieblad heb je helder op 1 A4 wat je van je betaalrekening en van ons mag verwachten. En wat we van jou verwachten.

SNS Jeugd betalen openen

SNS Jeugd betalen openen

Een eigen betaalrekening voor je kind is een leuke en leerzame manier om met geld om te gaan.