Kosten SNS Jeugd Betalen

Met SNS Jeugd Betalen krijg je alles wat je nodig hebt om je geldzaken goed te regelen en in de gaten te houden. Het aanhouden van de rekening kost je niks per maand.

Maar soms betaal je kosten voor het gebruik van de betaalrekening. Bijvoorbeeld als je buiten de EER geld opneemt of daar pint met je betaalpas. Op deze pagina vind je meer informatie over wanneer er wel kosten zijn voor SNS Jeugd Betalen.

Wat krijg je bij SNS Jeugd Betalen?

  • Internetbankieren in Mijn SNS
  • Internetbankieren met SNS Mobiel Bankieren App
  • Saldo-informatie via e-mail en SMS
  • Online huishoudboekje
  • 1 standaard of zelfontworpen SNS Wereldpas
  • Een vervangende SNS Wereldpas als je 'm bijvoorbeeld bent verloren

Een extra SNS Wereldpas?

Wil je een 2e betaalpas, bijvoorbeeld voor een wettelijk vertegenwoordiger? Dan rekenen wij geen extra kosten voor het aanbieden van de extra pas.

Wat kost geld overmaken?

Geld overmaken in Mijn SNS of de SNS Mobiel Bankieren app kan geld kosten. Bijvoorbeeld als je geld overmaakt naar het buitenland.

Betalen en geld opnemen

Betalen en contant geld opnemen in Nederland of een EER-land kost je niets extra’s. Behalve als het bedrag niet in euro’s en niet in de munteenheid van het EER-land is. Dan betaal je € 4,00 voor elke opname en € 0,30 voor elke betaling. Deze kosten gelden ook voor landen buiten de EER.

Als je vreemde valuta opneemt, wordt het bedrag omgerekend naar euro’s. We gebruiken de valutakoers die geldt op de dag dat de transactie verrekend wordt.Goed om te weten: bij sommige geldautomaten in binnen- en buitenland betaal je ook voor het gebruik van de pinautomaat. Dit wordt altijd gemeld als je pint of op de geldautomaat.

Andere kosten

Alle kosten voor SNS Jeugd Betalen vind je in de Tarievenwijzer Betalen.

Meer weten over SNS Jeugd Betalen?

Meer weten over SNS Jeugd Betalen?

Ontdek wat je nog meer krijgt bij SNS Jeugd Betalen.