SNS Betalen Met een gevolmachtigde

Bij onze betaalrekening SNS Betalen zitten veel extra’s. Zoals rente over je saldo tot € 5.000. En kun je de rekening niet zelf beheren? Dan kun je iemand aanwijzen om SNS Betalen namens jou te gebruiken. Een volmacht, heet dat.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

0,04% rente op je betaalrekening

Bij SNS Betalen krijg je 0,04% variabele rente over het geld dat je tot € 5.000 in de plus staat. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 13-11-2019. Hij kan inmiddels veranderd zijn.

2e betaalpas erbij zonder extra kosten

Als je SNS Betalen deelt met een gevolmachtigde, krijg je een 2e betaalpas erbij. Zonder dat je voor het aanbieden van die pas extra hoeft te betalen.

Bankieren op je tablet, mobiel of pc

Bij SNS Betalen regel jij of je gevolmachtigde je geldzaken online. Jullie bepalen hoe: op je pc met Mijn SNS of op je mobiel of tablet met de SNS Mobiel Bankieren app.

Veel aankopen 30 dagen verzekerd

Bij SNS Betalen zit een aankoopverzekering: veel spullen die je met je bankrekening koopt zijn daarmee 30 dagen verzekerd.

Wat betaal je voor SNS Betalen?

Voor het aanhouden van SNS Betalen betaal je € 2,75 per maand. Voor dit vaste bedrag per maand krijg je een eigen betaalpas, een betaalpas voor de gevolmachtigde en kun je internetbankieren op je pc, tablet en mobiel.

Goed om te weten: voor een volmacht betaal je niets extra.

Alle kosten voor SNS Betalen op een rij

Handig bij SNS Betalen

  • Ontvang een sms of e-mail als je salaris binnenkomt.
  • Houd je inkomsten en uitgaven in de gaten in je online huishoudboekje.
  • Wil je er een creditcard bij? Dat kan. Het aanbieden van een SNS Creditcard door International Cards Services (ICS) kost € 15,75 per jaar.
  • Je hoeft bij ons 3 dagen per maand geen rente te betalen over het bedrag dat je tot € 2.500 rood staat.

Wat je nog meer kunt met SNS Betalen

Hoe werkt een volmacht?

Met een volmacht geef je iemand toestemming om namens jou je betaalrekening te gebruiken. Een gevolmachtigde kan zo namens jou betalingen doen. Let op: bij een volmacht blijf je zelf verantwoordelijk.

Lees hoe een volmacht precies werkt en wat de regels zijn

Overstappen naar SNS?

Heb je een betaalrekening bij een andere bank, maar wil je overstappen naar SNS? Met de Overstapservice is het zo geregeld.

Alles over de Overstapservice

De voorwaarden van deze bankrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Betalen opent.

Open SNS Betalen

Open SNS Betalen

Bij SNS Betalen mag een gevolmachtigde de betaalrekening namens jou gebruiken. Maar jij blijft de baas.

Terug naar boven