Je zakelijke hypotheek oversluiten

Wil je je bedrijfshypotheek herfinancieren? Bij ons kun je snel zien wat de nieuwe rente van je zakelijke hypotheek wordt. Check hoeveel rente je mogelijk kunt besparen.

Zakelijke hypotheek oversluiten gunstig?

Als je je zakelijke hypotheek gaat oversluiten, dan heb je je bedrijfspand waarschijnlijk al langere tijd in je bezit. De kans is daardoor groot dat je overwaarde hebt. De schuld-marktwaarde-verhouding van je bedrijfspand is hierdoor gunstig.

Die schuld-marktwaarde-verhouding van je bedrijfspand (Loan to Value) bepaalt bij ons de rente van je hypotheek. Hoe lager die verhouding is, hoe gunstiger dus voor je maandlasten.

Ons andere uitgangspunt voor de rente voor je zakelijke hypotheek is het hypotheekbedrag. Het gaat dan om het hypotheekbedrag op het moment dat je je bedrijfshypotheek bij ons afsluit.

 

Bekijk hoe je bij ons zelf je bedrijfshypotheek kunt berekenen (met rekenvoorbeeld)

Voor wie is de SNS Bedrijfshypotheek geschikt?

  • Ondernemers en zzp’ers met minimaal 2 volledige boekjaren.
  • Totale bedrijfsfinanciering bij ons tot € 1 miljoen.
  • De looptijd van de hypotheek is tot 20 jaar.

Bekijk meer over de SNS Bedrijfshypotheek

Oversluiten bedrijfshypotheek naar SNS?

Benieuwd of herfinancieren van je zakelijke hypotheek bij ons voor jou gunstig is, of wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis 1e gesprek in een SNS Winkel.

Goed om te weten: Voor het aanvragen van SNS Bedrijfshypotheek krijg je geen advies. Je bepaalt zelf welke financiering bij je bedrijf past, nu en ook in de toekomst. Als je wel advies wilt, overleg dan met je accountant, administratiekantoor of een adviseur bedrijfsfinancieringen.

Je SNS Bedrijfshypotheek aanvragen

Je SNS Bedrijfshypotheek aanvragen

Wil je bij ons geld lenen voor de aankoop of verbouwing van je bedrijfspand?