SNS relatie event voor intermediairs

Het SNS Intermediairevent is een nieuw inspirerend relatie-event waar sportiviteit, kennis en verbinden samenkomen. Op 29 juni komen we bij elkaar in Sportcentrum Papendal, hét Centrum voor Topsport en Onderwijs. Daar stappen we met elkaar op de fiets. En jij bent van harte uitgenodigd!

Meld je nu aan

Ben je geen getrainde fietser? Ook daar houden we rekening mee bij de groepsindeling. We vragen je je eigen fiets en helm mee te nemen, wij zorgen voor de veilige stalling. Er is op de locatie gelegenheid om op te frissen/te douchen.

Wil je niet meefietsen? Geen probleem! Later aansluiten kan ook, er staat deze dag genoeg op het programma.

Gastspreker

Ronald Kleverlaan, voorzitter van stichting MKB Financiering, neemt je tijdens de borrel mee in de trends en ontwikkelingen op de financieringsmarkt voor het kleinbedrijf binnen het MKB én de belangrijke rol van onafhankelijke intermediairs in deze markt.

Netwerkborrel

We sluiten de dag af met een netwerkborrel waarbij voldoende gelegenheid is om elkaar te spreken. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Praktische informatie

  • Samen fietsen door de prachtige bossen van de Veluwe en/of netwerkborrel
  • Donderdag 29 juni 2023
  • Papendal, Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem
  • 12.30 uur ontvangst fietsers (rit van ca 2 uur, max 60km)
  • 16.30 uur start programma met Ronald Kleverlaan
  • 19.00 uur einde

Meld je nu aan

Meld je nu aan via bovenstaande button. Fiets je mee? Vul dan ook je shirtmaat in! Mocht je twijfelen over de maat, kan je deze bepalen in deze maattool: Maattabellen - TD sportswear maattabellen voor het bepalen van je maat.

Let op: Aanmelden kan tot en met woensdag 31 mei 2023.