Reaal zuivere lijfrente

Met REAAL Zuivere Lijfrente ontvang je elke maand een vaste aanvulling op je inkomen. Je weet precies welk bedrag je krijgt naast bijvoorbeeld je opgebouwde pensioen en/of AOW.
Goed om te weten: Je kunt REAAL Zuivere Lijfrente niet meer openen. Deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je SNS Garantie Lijfrente hebt.

Wat gebeurt er bij overlijden?

Als je overlijdt, stoppen de uitkeringen in principe. Maar als je een tweede verzekerde hebt toegevoegd, dan blijft de verzekering gewoon doorlopen en gaan de uitkeringen die er nog zijn daar naar toe. Het is aan jou of je de hoogte van het bedrag hetzelfde houdt of wilt verlagen naar 70% van de oorspronkelijke uitkering. Overlijdt ook de 2e verzekerde? Dan stoppen de uitkeringen.

Vul je pensioen aan met SNS Lijfrentenieren

Komt je lijfrentekapitaal binnenkort vrij? Laat het dan uitkeren met SNS Lijfrentenieren en vul zo je pensioen en/of AOW aan. SNS Lijfrentenieren is een geblokkeerde rekening waarmee je je geld maandelijks laat uitkeren. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd, krijg je een vaste rente. Alles over SNS Lijfrente

Voorwaarden en informatie REAAL Zuivere Lijfrente

In de voorwaarden staat wat je kunt verwachten. Maar ook wat er van jou wordt verwacht.

Zie ook

Informatie over onder andere het recht van bedenktijd en onze klachtenprocedure.

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag? Kijk dan even op onze klantenservice pagina. Bel ons of stuur ons een bericht. We helpen je graag.