Een verzekeringsseintje op het juiste moment

Je krijgt van ons een seintje als je verzekering aandacht nodig heeft. Zo zie je of het voordelig is om die aan te passen. Of je krijgt een seintje als we tips voor je hebben.

Seintje autoverzekering

Met dit seintje krijg je een e-mail als we denken dat je auto misschien te oud is voor de soort verzekering die je hebt. Dus als je beter van Allrisk kunt overstappen naar Beperkt Casco. Of naar WA. We hebben daar trouwens ook een handige checklist voor.

Bekijk onze checklist

Waar blijft dat seintje?

Krijg jij geen seintje? Check dan in Mijn SNS of we het juiste e-mailadres van je hebben.

Seintje reisverzekering

Bij de SNS Reisverzekering kun je kiezen of je verzekerd wilt zijn over de hele wereld, alleen binnen Europa of in Europa en een paar extra landen. Dus krijg je af en toe een e-mail van ons met de vraag waar de reis naartoe gaat. En of het dan handig is om je verzekering aan te passen. Want waarom betalen voor iets dat je niet gebruikt?

Seintje wintersport

Betalen voor Wintersportdekking als je niet op de lange latten gaat staan, is natuurlijk zonde. Dus geven we je via mail een seintje om te checken of je nog op wintersport gaat. Zo niet? Dan kun je de dekking gerust uitzetten. En geld besparen.

Stormseintje

Een storm komt in Nederland meestal niet helemaal onverwacht. Dus kun je je erop voorbereiden. Daarom krijg je een e-mail van ons als er in Nederland storm op komst is. Met handige tips om eventuele schade te voorkomen of beperken.

Slimme seintjes

Slimme seintjes

Slimme seintjes? Handig hoor. Bijvoorbeeld bij onze betaalrekeningen.