SNS Maxisparen

Goed om te weten
Deze spaarrekening kun je niet meer openen. Deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je een van deze rekeningen hebt. Weet je niet zeker welke spaarrekening je hebt? Kijk dan op je rekeningoverzicht in Mijn SNS of op je papieren rekeningafschrift. Op het jaaroverzicht voor de Belastingdienst zie je ook welke rekeningen je bij ons hebt.

Automatisch sparen

Je spaart automatisch tussen de € 50 en € 500 per maand. Niet meer en niet minder. Als je SNS Maxisparen opent, kies je de hoogte van het bedrag.  Een extra bedrag overboeken is niet mogelijk.

Maandbedrag aanpassen

Beslis je later dat je meer of minder wilt sparen iedere maand? Dan pas je dat makkelijk aan.
Meer over Maandbedrag Maxisparen aanpassen

Jaarlijkse rente

In de eerste week van januari schrijven we de jaarlijkse rente bij op je rekening. De rente is op dit moment 0,01% rente. Het is een variabele rente op jaarbasis die geldt vanaf 19-02-2020. Hij kan inmiddels veranderd zijn.

Tegenrekening

We schrijven het maandbedrag iedere maand automatisch af van de betaalrekening die je opgeeft wanneer je SNS Maxisparen aanvraagt. Die tegenrekening mag iedere betaalrekening in een SEPA-land zijn.

Goed om te weten
Kom je een keer tekort? Dat geeft niets. Dan slaan we een maand over. Maar als het 3 keer achter elkaar niet lukt, zetten we je maxispaarrekening automatisch om in SNS Internet Sparen

Dag van overboeking

Je kiest zelf de datum dat je spaargeld maandelijks moet worden afgeschreven. Je kunt deze datum later makkelijk aanpassen.
Maxisparen aanpassen: dag van de maand aanpassen

Voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten.

Andere belangrijke informatie

Alle spaarrekeningen

Alle spaarrekeningen

Spaarrekeningen die je kunt openen.