Help, een studieschuld! Wat nu?

Kom naar de SNS Expertisetour!

Je hebt meer invloed op je geldzaken dan je denkt. Luister en praat mee tijdens de 2e editie van de SNS Expertisetour op maandag 11 maart. Toegang is gratis.

Van pechgeneratie naar geluksvogel...

Studiefinanciering: dat is toch ‘gratis geld in je studententijd’? Of zit ‘t toch net even anders in elkaar? En waar moet je allemaal aan denken? Geen zorgen, want Emma Mouthaan van Skere Student vertelt je hier meer over. En ze geeft je tips om je studieschuld zo klein mogelijk te houden.

Goed met geld omgaan kun je leren!

Wat is de relatie tussen geld en geluk? Welk gedrag hoort hierbij? En zit jij lekker in je vel als het gaat om je financiële situatie? Psycholoog Florien Cramwinckel geeft je wetenschappelijk onderbouwde tips voor een gezond financieel welzijn op korte en lange termijn.

Meld je aan

Over de gasten

Emma Mouthaan - Skere Student
Als gevolg van haar eigen studieschuld raakte Emma Mouthaan geïnteresseerd in sparen, besparen en beleggen. Met haar online platform Skere Student geeft ze studenten tips en tricks over financiën.
Dr. Florien Cramwinckel - (Hoofdpsycholoog SNS)
Dr. Florien Cramwinckel is hoofdpsycholoog bij SNS. Ze is gepromoveerd in sociale psychologie. Florien houdt zich bij SNS onder andere bezig met de vraag wat de rol van geld is in het leven van jongvolwassenen.

Praktische informatie

  • Wanneer: Maandag 11 maart 2024
  • Tijd: 19.30 - 21 uur (inloop vanaf 19.15 uur. Na afloop is er een netwerkborrel) 
  • Waar: SNS Expertisecentrum Groningen, Dierenriemstraat 106

Tijdens de avond is er volop ruimte om vragen te stellen.

Ben jij erbij?

Grijp deze unieke kans om hierbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis, maar er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Meld je aan

Over SNS Expertisetour

Met de SNS Expertisetour willen we jongeren inspireren en helpen om verstandige (financiële) keuzes te maken. Dit doen we door jongeren het gesprek te laten aangaan met inspirerende sprekers vanuit verschillende vakgebieden.

beeldscherm

SNS Expertisetour

Tijdens de 1e editie waren ondernemer Eric Idema (oprichter EasyToys) en Martijn Gribnau (CEO de Volksbank) te gast.
Future Money Talks

Future Money Talks

Future Money Talks is hét platform voor jongvolwassenen. We helpen jou vooruit met inzichten, inspiratie en tips over financiële zaken.