Webwijs: Stap voor stap digitaal bankieren

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal, ook bankieren. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo is het voor senioren soms nog even wennen. Wij helpen je daar graag bij.
Webwijs: Stap voor stap digitaal bankieren

Workshop bij jou in de buurt

Wil je een duidelijke uitleg over online bankieren? Kom dan naar de workshop ‘Stap voor stap digitaal bankieren’. In een SNS Winkel bij jou in de buurt leer je op een oefentablet hoe je veilig kunt internetbankieren. En we besteden aandacht aan veilig e-mailen en internetten.

Kleinschalig

Tijdens de workshop ga je in een klein groepje aan de slag. Samen loggen we in op een testomgeving, oefen je met geld overmaken en leer je hoe je je saldo bekijkt. Ook leer je hoe je veilige websites herkent en wat cookies eigenlijk zijn. Onze medewerkers leggen alles rustig uit in heldere taal. En aan het eind krijg je een uitdraai mee van wat er tijdens de workshop is besproken.

Voor wie is het?

Vind je digitaal bankieren nog lastig, maar wil je hier wél graag meer over weten? Dan ben je van harte welkom. De workshop is, samen met het Nationaal Ouderenfonds en SeniorWeb, speciaal voor ouderen ontwikkeld. Maar iedereen die wat uitleg kan gebruiken is welkom. De workshop duurt 2 uur en is gratis.

SeniorWeb

Heb je andere vragen over internetten en e-mailen? Neem dan een kijkje op de website van SeniorWeb. Hier vind je allerlei handige tips. En word je lid? Dan krijg je als klant van SNS het boek ‘Veilig en vertrouwd online’ cadeau.

Waar en wanneer

Binnenkort hier meer informatie over waar en wanneer we een workhop geven.

Meer tips voor veilig bankieren?

Wil je meer tips over hoe je veilig je bankzaken regelt als je ouder wordt? De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heeft samen met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brochure gemaakt met praktische tips. Hierin lees je bijvoorbeeld meer over een volmacht regelen, je paslimiet verlagen en het voordeel van een extra rekening.

Hulp bij Mijn SNS

Hulp bij Mijn SNS

Ontdek hoe we je nog meer kunnen helpen met internetbankieren .