Afspraak maken voor hulp bij je belastingaangifte

Het is elk jaar weer gedoe: de belastingaangifte. Maar we kunnen het een beetje makkelijker voor je maken. Door in een uurtje samen aangifte voor 2020 te doen. Vul hieronder je contactgegevens in. Dan bellen we je om een afspraak te maken in de SNS Winkel of via beeldbellen.
hulp bij belastingaangifte

Hoe helpen we je met de belastingaangifte?

  • Je doet je belastingaangifte samen met een specialist.
  • Je kijkt samen of je geen geld laat liggen.
  • Je krijgt handige tips.

Hulp bij belastingaangifte kost € 52,50. Lees er hier meer over.

Uitstellen van je belastingaangifte

Je moet voor 8 mei je belastingaangifte doen. Red je dat niet? Vraag dan uitstel aan bij de Belastingdienst. Je krijgt dan tot 1 september 2021 de tijd.

Let op: uitstel aanvragen moet vóór 8 mei. Tot 1 juni 2021 kun je bij ons terecht voor hulp bij het invullen van je (uitgestelde) belastingaangifte.

Vul je gegevens in

We bellen je

Heb je op ‘verzenden’ geklikt? Dan bellen we je binnen 1 werkdag om een afspraak te maken. Daarna krijg je een mailtje van ons met informatie over wat je mee moet nemen. Tijdens het gesprek teken je een Opdracht tot dienstverlening. Daarin staan de afspraken die we met elkaar over onze hulp maken.

Goed om te weten

Wil je zakelijk aangifte doen? Of ben je in de afgelopen 3 jaar gescheiden? Dan is je belastingaangifte waarschijnlijk wat ingewikkelder. Je kunt dan het beste contact opnemen met een belastingadviseur.

Belastingaangifte invullen zelf doen?

Belastingaangifte invullen zelf doen?

In 4 stappen regel je je belastingaangifte zelf.
Een jaaroverzicht downloaden

Een jaaroverzicht downloaden

Voor je belastingaangifte heb je jaaroverzichten nodig. Je vindt ze in Mijn SNS of krijgt ze per post.