Afspraak maken voor hulp bij je belastingaangifte

Het invullen van je belastingaangifte een gedoe? We maken het graag een beetje makkelijker voor je. Door in een uurtje mee te helpen en tips te geven als jij je aangifte voor 2023 doet. Vul hieronder je contactgegevens in, dan bellen we je om een afspraak te maken in de SNS Winkel of via beeldbellen.

Hoe helpen we je met de belastingaangifte?

  • Je groeicoach helpt je met het invullen van je belastingaangifte.
  • Je kijkt samen of je geen geld laat liggen.
  • Je krijgt handige tips.

Hulp bij belastingaangifte is speciaal voor SNS klanten en kost € 75

Let op: onze hulp bij belastingaangifte is speciaal voor SNS klanten die een digitale vooraf ingevulde belastingaangifte gebruiken.  Lees hier voor wie onze hulp niet geschikt is.

Vul je gegevens in

We bellen je

Heb je alles ingevuld en verzonden? Dan bellen we je binnen 1 werkdag om een afspraak te maken. Je kunt dan aangeven of je de afspraak in de winkel wilt laten plaatsvinden of liever via beeldbellen. Kom je naar de winkel? Neem dan altijd je eigen laptop of tablet mee, hierop lopen we door je aangifte heen. Na het plannen van de afspraak krijg je een mailtje van ons met informatie over wat je mee moet nemen.

Tijdens het gesprek teken je een Opdracht tot dienstverlening. Daarin staan de afspraken die we met elkaar over onze hulp maken. Na afloop ontvang je van ons de factuur.

Goed om te weten

Wil je zakelijk aangifte doen? Of ben je in de afgelopen 3 jaar gescheiden? Dan is je belastingaangifte waarschijnlijk wat ingewikkelder. Je kunt dan het beste contact opnemen met een belastingadviseur.
Check voor wie deze hulp bij het invullen van je belastingaangifte wel en niet geschikt is

Belastingaangifte invullen zelf doen?

Belastingaangifte invullen zelf doen?

In 4 stappen regel je je belastingaangifte zelf.
Een jaaroverzicht downloaden

Een jaaroverzicht downloaden

Voor je belastingaangifte heb je jaaroverzichten nodig. Je vindt ze in Mijn SNS of krijgt ze per post.