Kosten financieel advies

Voor financieel advies en het afsluiten van vermogensproducten betaal je kosten. Net als bij alle andere banken en intermediairs. Het oriëntatiegesprek is gratis.


Voor het advies en het afsluiten van een vermogensproduct betaal je € 150 per uur. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en jouw wensen is onze adviseur meer of minder tijd kwijt. De adviseur spreekt altijd vooraf met je af hoeveel je betaalt voor zijn werkzaamheden.

Waar betaal je voor?

Onze adviseur brengt je financiële situatie en/of die van je partner in beeld. Op basis hiervan en van je wensen geeft de adviseur een advies. Hiervoor betaal je kosten. Je beslist zelf of je dit advies opvolgt of niet.

Als je wilt dat onze adviseur de bijbehorende offertes gaat aanvragen, dan doet hij dat voor je. Wil je het product afsluiten? Dan regelt de adviseur dat ook. Voor het aanvragen en afsluiten betaal je kosten.

Meer over financieel advies

Advies over je pensioenproducten

Ook na de aanschaf van een vermogensproduct kun je bij ons terecht. Sommige dingen doet de adviseur gratis voor je, zoals het regelen van een extra storting. Maar als er iets verandert in je financiële situatie, kan het zijn dat je opnieuw financieel advies nodig hebt.

Als het nodig is of als je dat graag wilt, maakt de adviseur een compleet nieuw financieel adviesrapport.

SNS Adviseur

SNS Adviseur

Een SNS Adviseur adviseert je graag zodat jij de juiste keuze kunt maken. Dit kun je verwachten.
Afspraak met een adviseur

Afspraak met een adviseur

Wil je met iemand praten over sparen voor later? We kunnen je goed helpen en adviseren.