SNS Gouden Handdruk deposito

Het geld dat op je SNS Gouden Handdruk staat, kun je vastzetten tegen een vaste rente met SNS Gouden Handdruk Deposito. Je kiest zelf een looptijd met bijbehorende rente. Een deel vastzetten kan ook. In elk geval minimaal € 500.

Goed om te weten

SNS Gouden Handdruk kun je niet meer openen. Als je een SNS Gouden Handdruk hebt, kun je gewoon blijven doorsparen. En je kunt (een deel van) je geld vastzetten op een SNS Gouden Handdruk Deposito.

Zo werkt SNS Gouden Handdruk Deposito

Het geld dat je in een SNS Gouden Handdruk Deposito stort, staat vast. Je kunt er tijdens de looptijd niet bij. Wil je toch geld overboeken naar je SNS Gouden Handdruk? Dan betaal je daar kosten voor. Later bijstorten kan ook niet. Wel kun je meer dan 1 deposito openen.

Variabele of vaste rente?

Op SNS Gouden Handdruk geldt een variabele rente. Die rente kan stijgen of dalen. Kies je voor een SNS Gouden Handdruk Deposito dan staat de rente vast tijdens de looptijd. Dat geeft zekerheid. En beschermt je bij een dalende variabele rente. Maar zorgt er ook voor dat je niet profiteert van stijgende variabele rentes. Bij tussendoor opnemen betaal je kosten. Maak voor jezelf een goede afweging. Lees daarom goed de informatie op deze pagina en vergelijk onze huidige variabele en vaste rentes hieronder.

Rente

Goed om te weten: Een deposito moet uiterlijk aflopen in het jaar waarin je de AOW-leeftijd bereikt. Hierdoor kun je misschien niet kiezen voor elke looptijd. Als je kiest voor een variabele rente kan deze altijd stijgen of dalen.

SNS Gouden Handdruk Rente op jaarbasis per 16-10-2023
Variabele rente 1,70%
Voor de rente hierboven geldt: variabele rente over je positieve saldo op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.

SNS Gouden Handdruk Deposito Rentetarieven per 26-03-2024 Vaste rente op jaarbasis
1 jaar 2,35%
2 jaar 2,35%
3 jaar 2,60%
4 jaar 2,65%
5 jaar 2,70%
6 jaar 2,85%
7 jaar 2,85%
8 jaar 2,85%
9 jaar 2,95%
10 jaar 2,95%

Kosten als je tussentijds opneemt

Je betaalt kosten als je voor het einde van de looptijd je geld overboekt naar je SNS Gouden Handdruk. Dat noemen we retourrente. Je betaalt 1,25% per niet volgemaakt spaarjaar, met een maximum van 4,5%. We halen deze kosten af van het bedrag dat overblijft op je rekening. Blijft er te weinig op je rekening achter of boek je al je geld over? Dan halen we de kosten af van het bedrag dat we naar je overboeken.

Als je deposito afloopt

Is de looptijd van je SNS Gouden Handdruk Deposito voorbij? Dan boeken we het geld met rente over naar je SNS Gouden Handdruk. Op die rekening krijg je een variabele rente. Je kunt er ook voor kiezen om het geld opnieuw vast te zetten in een deposito tegen de rente die dan geldt.

Deposito openen of verlengen

Wil je een SNS Gouden Handdruk Deposito openen of verlengen? Vul dan het formulier in en stuur het naar ons op.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Banksparen bij SNS

Banksparen bij SNS

Banksparen is sparen voor later op een geblokkeerde spaarrekening.