Leer onderhandelen met coach Merel

Op 31 maart 2022 organiseerde SNS het event ‘Weet wat je waard bent’ met onderhandelcoach Merel van der Wouden.

Salarisonderhandelingen en loonkloof

Je bent een jongvolwassenen en staat aan de start van je carrière of bent wellicht klaar voor een volgende stap. Maar op deze momenten ontstaan ook vragen. Want hoe weet je nou wat je kunt vragen als salaris tijdens een salarisonderhandeling? Wat is jouw situatie omtrent de loonkloof tussen man en vrouw? Hoe weet je eigenlijk wat je waard bent? En hoe kun je zelfverzekerd en effectief onderhandelen?

Leer (beter) onderhandelen

Tune in om antwoord te krijgen op deze vragen tijdens het online event op 31 maart 2022: ‘Weet wat je waard bent’. Onderhandelcoach Merel van der Wouden neemt je als expert mee in dé technieken om goede onderhandelaar te worden - of om jouw onderhandelskills te verbeteren.

Merel van der Wouden

Merel van der Wouden: Wist jij dat je gemiddeld 3 tot 7 keer per dag onderhandelt? Maar als het aankomt op geld, klappen we vaak dicht. Tijdens mijn keynote neem ik je mee in de meest gebruikte strategieën voor onderhandelen. Van marktwaarde onderzoek en de 3 opties tactiek tot een plan B formuleren en nee zeggen. En waarom? Hoe ga je om met lastige vragen? Hoe zeg je nee, maar krijg je toch een ja?”

Foto: Merel van der Wouden. Fotograaf: Jelle Draper

Waarom kijken?

Gedurende je carrière kom je als vrouw én man momenten tegen waarop je jezelf de vraag stelt: wat ben ik eigenlijk waard? Een vraag die je makkelijk stelt, maar waarop het antwoord vaak lastig blijkt. Bij SNS geloven we dat een goede voorbereiding ervoor zorgt dat jij je volle potentie kunt benutten. Om op die manier jouw (financiële) doelen te behalen en (vermogens)groei te realiseren. 

Wat, wie, waar en wanneer?

  • Wat: event ‘Weet wat je waard bent’ met onderhandelcoach Merel van der Wouden
  • Wie: iedereen die geïnteresseerd is om (beter) te leren onderhandelen
Meer nieuws

Meer nieuws

Bekijk ons laatste nieuws, onze acties en campagnes.