Kom op de bank bij SNS

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Waar droom jij van? Op zaterdag 15 april staan jouw dromen en ambities centraal op het Centraal Station van Utrecht. Kom in gesprek met ons en met bekende Nederlanders zoals Meyade Curfs van Thriven, Emma Mouthaan van Skere student, YouTuber Défano Holwijn en Janneke Willems van Blondjes Beleggen Beter. Geef jouw mening over stellingen aan Future Money Talks reporter Gaülli Maria Stam. En laat jouw financiële droom vangen in een persoonlijk kunstwerk van Kopfkino, Gerrit de Jager of Philip Lindeman.

Kom je ook?

Locatie en programma

Waar:

Station Utrecht Centraal.

In de stationshal (bij de poortjes) aan de kant van het Jaarbeursplein. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Interview Specials

Tijd Wie?
11:00 – 11:20 u #1: Janneke Willemse
13:00 – 13:20 u #2: Meyade Curfs
15:00 – 15:20 u #3: Défano Holwijn
17:00 – 17:20 u #4: Emma Mouthaan

Kunstenaars

Tijd Wie?
10:00 – 12:00 u Kopfkino (Anouschka Boswijk)
12:00 – 15:00 u Gerrit de Jager
15:00 – 18:00 u Philip Lindeman
Janneke Willemse

Janneke Willemse

Janneke Willemse is presentatrice van het RTL Z Beursspel, journalist, auteur van de bestseller "Blondjes Beleggen Beter" en enthousiast belegger. In 2013 startte Janneke de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Inmiddels is haar inleg van € 20.000 in zeven jaar verdrievoudigd. In haar onlinetraining Super Simpel Beleggen legt Janneke de basisprincipes van beleggen uit en helpt ze beginnende beleggers bij het bouwen aan hun eigen, goed gespreide, lange termijnportefeuille.

Foto: Iris Planting DutchAndFamous

Meyade Curfs

Meyade Curfs

Meyade Curfs is een ondernemer, financieel expert en co-producent van de Meyade Curfs Show. Hierin behandelt hij maatschappelijke kwesties van onze tijd en onderzoekt hij, samen met zijn gast, hoe deze onze wereld de komende jaren zullen beïnvloeden. In 2020 richtte hij, samen met zijn partners, het algoritmisch handelsbedrijf Thriven op. Meyade gelooft in een wereld waarin financiële geletterdheid een recht is. Iedereen moet toegang hebben tot de middelen en kennis om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Zo kan iedereen een betere toekomst voor zichzelf creëren.

Défano Holwijn

Défano Holwijn

Défano Holwijn, geboren in Amsterdam, heeft meerdere talenten waaronder presenteren, acteren, ondernemen en het maken van content op zijn eigen kanalen (YouTube, Instagram, TikTok en Snapchat). Défano zet zich in voor de jeugd in heel Nederland. Hij is een rolmodel voor hen, de grote broer. Zijn volgers probeert hij te helpen door tips te geven over hoe je gelukkiger het leven door kunt gaan met de mensen om je heen. Zo won hij in november 2021 o.a. de FunX Power Award voor zijn Instagram- livestream show FC Avondklok. Met dit unieke concept haalde hij onder andere € 50.000 op voor Souf, die lijdt aan de zeldzame ziekte SCA-Type 2. In 2022 is Défano zijn eigen productiehuis gestart. Hiermee deelt hij zijn creativiteit met Nederland en België en weet hij content van makers naar een hoger niveau te tillen.

Emma Mouthaan

Emma Mouthaan

Tijdens haar studie raakte Emma Mouthaan studie geïnteresseerd in persoonlijke financiën doordat ze geconfronteerd werd met een hoge studieschuld. Uiteindelijk resulteerde dat in haar platform Skere Student, waar ze alles wat ze heeft geleerd over geld deelt met andere studenten. Heb je bijvoorbeeld de basisbeurs hack al voorbij zien komen? In december was Emma de eerste die daarover deelde!

Foto: Frederique Bosma

Anouschka Boswijk

Kopfkino Illustration (Anouschka Boswijk)

Anouschka Boswijk werkt onder de naam kopfkino illustration. Met humor plezier en tubes verf maakt ze illustraties, animaties en beeldverhalen vanuit haar studio in Amsterdam. Door haar antropologische achtergrond heeft haar werk vaak een maatschappelijke ondertoon. Ingewikkelde onderwerpen of moeilijke thema's maakt ze laagdrempeliger met haar speelse illustraties. Ze heeft een voorliefde voor wiebelige kindertekeningen, alles dat glittert en de stad Berlijn.

Gerrit de Jager

Gerrit de Jager

Gerrit de Jager (1954) is aan de Rietveld Academie opgeleid tot audiovisueel vormgever. De storyboards die hij daar leerde maken ontaarden in strips en dat bepaalde zijn verdere loopbaan. Net van school maakte het succes van de strip De Familie Doorzon hem de drukbezette striptekenaar die hij tegenwoordig nog steeds is, met lopende series in Margriet en AD, naast werk in opdracht voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Philip Lindeman

Philip Lindeman

Philip Lindeman is freelance illustrator uit Utrecht. Met zijn oneindige fantasie neemt hij de kijker mee naar een fictieve werkelijkheid gevuld met tragedies mystiek en komische situaties. Eigenzinnige personages vermengen zich met herkenbare mensen in zijn super gedetailleerde illustraties vol superhelden schurken en nostalgische easter eggs. Hij geniet van de uitdaging van elke opdracht vindt creatieve oplossingen en verbindt elk project met zijn voorgaande illustraties en visuele wereld.