Het coronavirus en je SNS Reisverzekering

Hier vind je een update over de situatie rond het coronavirus en wat dit betekent voor je SNS Reisverzekering.
Goed om te weten: Heb je een vraag over een van je andere verzekeringen en het coronavirus? Kijk dan hier

Er gaan geen vluchten terug

Ben je in het buitenland, en je kunt niet op tijd terug omdat er geen vluchten gaan? Ga dan voor hulp naar nederlandwereldwijd.nl

Vakantie annuleren

Je kunt altijd besluiten je vakantie niet door te laten gaan. Je bent met je SNS Reisverzekering met aanvullende annuleringsverzekering niet verzekerd voor annuleringskosten,  als gevolg van een negatief reisadvies of een reisverbod door het coronavirus. Je kunt het beste contact opnemen met je reisorganisatie of leverancier.

Ziek tijdens de reis

Word je tijdens je reis ziek vanwege het coronavirus? Met de SNS Reisverzekering ben je dan verzekerd. Let op: Dit geldt niet als je naar een land reist waarvoor een negatief reisadvies is afgegeven. In de voorwaarden staat beschreven voor welke kosten je wel en niet verzekerd bent.

Goed om te weten: Neem bij ziekte contact op met de alarmcentrale. Deze is 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer +31 20 651 58 55.

Eerder terug naar huis

Wanneer je door het coronavirus eerder terug naar huis wil keren, dan kun je ook het beste contact opnemen met je reisorganisatie of leverancier. De extra kosten en de niet genoten reisdagen zijn niet verzekerd onder je SNS Reisverzekering.  

Veelgestelde vragen op een rij

We krijgen veel vragen over het coronavirus en de reisverzekering. Daarom hebben we de meestgestelde voor je op een rijtje gezet.
Veelgestelde vragen over het coronavirus en de SNS Reisverzekering

Meer vragen over het coronavirus?

Meer vragen over het coronavirus?

Kijk dan op de website van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Actuele informatie over reisadviezen

Deze vind je op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Algemene informatie

Op de website van het Verbond van Verzekeraars vind je meer algemene informatie over het coronavirus en verzekeringen & aansprakelijkheid.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

We helpen je graag.
Reisschade melden

Reisschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.