Aangenaam: Angela Eijlander

Sinds 1 januari 2022 is Angela Eijlander onze nieuwe directievoorzitter. Met haar komst varen we ook een nieuwe koers waarin aandacht voor de groei van ieder mens centraal staat. In dit artikel vertelt ze over haar visie en over hoe zij onderscheidende en bewezen maatschappelijke impact wil maken.

De mens voorop

Uit onderzoek in opdracht van SNS blijkt dat 80% van de jongvolwassenen vindt dat de bank hen moet kunnen adviseren bij belangrijke financiële momenten - als zij daarom vragen. “Bij SNS staat de mens op de 1e plaats. Onder andere door de adviseurs en het sterke retailnetwerk in het hele land. We zijn ervan overtuigd dat de juiste aandacht leidt tot persoonlijke groei”, aldus Angela.

Gerichte aandacht voor onze klanten

Uit onderzoek blijkt dat 38% van de jongvolwassenen zich zorgen maakt over hun financiële positie, met name om huisvesting. Het is belangrijk om in kaart te brengen wat hen belemmert om vervolgens die belemmeringen weg te nemen. Angela: “Door onze klanten gerichte aandacht te geven, kunnen ze hun groeimogelijkheden optimaal benutten.”

Angela Eijlander

Nieuwe koers: Eerst de mens. Dan het geld.

Bijna een kwart van de jongvolwassenen vindt dat ze te weinig persoonlijk contact heeft met de bank. Angela: “Om jongvolwassenen beter te kunnen helpen, is het dus belangrijk om dichter bij elkaar te komen. We gaan echt aan de slag met deze bevindingen. Daarom vaart SNS een nieuwe koers. We gaan ons nog meer verdiepen in de mens achter het geld door samen te kijken naar welke dromen en doelen er zijn. Samen met hen kijken we naar wat ze nodig hebben - en naar wat hen in de weg staat - en gaan daar actief mee aan de slag. Alles zodat ook zij een eerlijke kans krijgen om tot hun volle potentieel te kunnen groeien.”

Groeien met een groeicoach

Angela legt uit: “We bespreken alle groeimogelijkheden. Zo kun je vanaf 14 februari in onze winkels terecht voor groeicoaching. Een groeicoach kijkt naar jouw persoonlijke situatie, dromen en ambities en de barrières die dit wellicht nog tegenhouden.”

Samen aan de slag

“We zetten de stappen die bij deze nieuwe koers horen niet alleen. Zo zijn we onder andere bezig met het opzetten van een jongerenboard. In de jongerenboard zitten vertegenwoordigers van jongere generaties die de top van onze organisatie adviseren. Op die manier luisteren we niet alleen naar jongeren, maar geven we hen ook echt een stem”, aldus Eijlander. “We gaan dus hele mooie stappen maken. Nu en in de toekomst.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Bekijk ons laatste nieuws, onze acties en campagnes.