Krijg korting op je hypotheekrente

Profiteer van korting op de rente van een SNS Hypotheek. En bespaar veel geld. Lees meer over de korting en onze hypotheken en maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

0,25% rentekorting

Combineer je je SNS Hypotheek met onze betaalrekening? Dan krijg je 0,25% rentekorting! Bij een rentevaste periode van 10 jaar betaal je zo bijvoorbeeld nog maar 1,75% rente bij een SNS Hypotheek met NHG (< 90%).

3 redenen voor een hypotheek bij SNS

  • Binnen 24 uur een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

  • We denken met je mee van het begin tot het einde van je hypotheek
  • Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Bekijk meer redenen

Al meer dan 49.500 klanten combineren een SNS Hypotheek met onze betaalrekening en krijgen daarom rentekorting.

(februari 2018)

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je ook profiteren van de rentekorting? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur.

Op Advieskeuze.nl is de gemiddelde klantbeoordeling op 1 december 2020 een 9.7 (7.667 reviews).

Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Met meer dan 200 SNS Winkels in het land is er altijd wel een SNS Adviseur bij je in de buurt.

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Totale kredietbedrag € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,14%
JKP 1,63%
Kredietbedrag per maand € 656,22
Totale bedrag € 251.324,68

*Het JKP is het totaal aan kosten van het hypothecair krediet, uitgedrukt in een percentage op jaarbasis van het totale kredietbedrag. Als je alles optelt, dan loopt de hypotheek rente van 1,14%, op naar 1,63%. De kosten die hierin opgenomen zijn naast de hypotheekrente, de eenmalige advies- en bemiddelingskosten à 2195 euro, de eenmalige NHG Premie à 2000 euro, de maandelijkse kosten voor de betaalrekening à 2,5 euro, de maandelijkse ORV premie à 15 euro, de jaarpremie opstalverzekering à 100 euro, de eenmalige taxatiekosten à 250 euro en eenmalige kadasterkosten à 100 euro. Afhankelijk van individuele omstandigheden kunnen er nog andere kosten van toepassing zijn. Of kunnen de genoemde kosten afwijken.
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Wil je weten of je nog goed zit met je hypotheek? Maak dan een afspraak met een SNS Adviseur in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.
Maximale hypotheek berekenen

Maximale hypotheek berekenen

Goed voorbereiden? Maak online alvast een berekening van wat je kunt lenen.