Klantenservice SNS Creditcard

Wil je een creditcardbetaling terugdraaien, een claim indienen bij de aankoopverzekering van je creditcard of misbruik melden? Dat regel je zo.

  De informatie hieronder is alleen voor jou bedoeld als je een creditcard van Mastercard hebt. Onze nieuwe creditcard is van Visa en wordt uitgegeven door International Card Services (ICS). Check op hun website wat je zelf kunt regelen:

  Visa Card van ICS

  Verkeerd bedrag afgeschreven

  Is er een verkeerd bedrag afgeschreven voor het gebruik van je SNS Creditcard? Vul dan het Formulier Navragen in.

  Creditcardmisbruik doorgeven

  Heb je het vermoeden dat je creditcard is misbruikt? Bel meteen 030 - 633 30 51. Vul daarna het formulier 'Creditcardbetaling terugdraaien bij Fraude' in. Print en stuur het op naar ons. Doe er ook een kopie van het betreffende creditcardafschrift en eventueel andere bewijzen bij.

  Creditcardbetaling terugdraaien

  Is er onterecht geld van je creditcardrekening afgeschreven? Dan kun je tot 30 dagen na de datum op het afschrift de transactie laten terugdraaien. Bel eerst 030 - 633 30 51. Vul daarna het formulier 'Creditcardbetaling terugdraaien' in. Doe er ook een kopie van het betreffende creditcardafschrift en eventueel andere bewijzen bij.

  Schadeformulier aankoopverzekering creditcard

  Verlies, diefstal en/of schade van aankopen met je SNS Creditcard claim je met het schadeformulier. Lees eerst de voorwaarden om na te gaan of je aankopen onder de verzekering vallen. Download het schadeformulier:

  Terug naar boven