Iets regelen voor je Mastercard?

Had je een Mastercard en wil je een betaling met deze creditcard terugdraaien, een claim indienen bij de aankoopverzekering of misbruik melden? Dat regel je zo.

  Let op: De informatie hieronder is alleen bedoeld voor betalingen met je oude Mastercard. Wil je iets regelen voor je huidige creditcard van VISA?  Kijk dan op de website van ICS:

  Visa Card van ICS

  Verkeerd bedrag afgeschreven

  Is er een verkeerd bedrag afgeschreven voor het gebruik van je Mastercard van SNS? Vul dan het Formulier Terugdraaien SNS Creditcard in.

  Creditcardmisbruik doorgeven

  Heb je het vermoeden dat je Mastercard van SNS is misbruikt? Vul dan het formulier 'Creditcardbetaling terugdraaien bij Fraude' in. Print en stuur het op naar ons. Doe er ook een kopie van het betreffende creditcardafschrift en eventueel andere bewijzen bij.

  Schadeformulier aankoopverzekering creditcard

  Verlies, diefstal en/of schade van aankopen met je SNS Mastercardcard claim je met het schadeformulier. Lees eerst de voorwaarden om na te gaan of je aankopen onder de verzekering vallen. Download het schadeformulier:

  Voorwaarden SNS Creditcard van Mastercard

  Lees meer over het misbruik, onterechte afboekingen, claims, de aankoopverzekering van je SNS Mastercard en meer. Download de voorwaarden: