Kosten SNS Jongerenrekening

Met een betaalrekening SNS Jongerenrekening krijg je alles wat je nodig hebt om je geldzaken goed te regelen en in de gaten te houden. Het aanhouden van de rekening kost je niks per maand. Ga je naar het buitenland? Check dan even of betalen of contant geld opnemen met een betaalpas geld kost.

Wat krijg je bij SNS Jongerenrekening?

  • Internetbankieren in Mijn SNS
  • Internetbankieren met SNS Mobiel Bankieren App
  • Saldo-informatie via e-mail en SMS
  • Online huishoudboekje
  • 1 standaard of zelfontworpen SNS Betaalpas
  • Een nieuwe, vervangende SNS Betaalpas als je je pas bijvoorbeeld bent verloren

Een extra SNS Betaalpas?

Wil je een 2e betaalpas, bijvoorbeeld voor een wettelijk vertegenwoordiger? Dan kost het aanbieden van de extra pas € 1,08 per maand.

Betalen en contant geld opnemen

Met je betaalpas betalen in euro's en contant euro's opnemen in Nederland of een EU-land kost je niets extra's. In andere landen betaal je € 0,15 voor elke betaling en € 2,25 voor elke opname. Als je met je betaalpas contant geld opneemt in vreemde valuta, worden de kosten omgerekend naar euro’s. We gebruiken de valutakoers die geldt op de dag dat de transactie verrekend wordt.

Wat kost geld overboeken?

Geld overboeken in Mijn SNS of de SNS Mobiel Bankieren app kan geld kosten. Bijvoorbeeld als je een spoedoverboeking doet of geld overmaakt naar het buitenland.

Goed om te weten: neem je in het buitenland contant geld op met je betaalpas? Bij sommige geldautomaten betaal je per opname ook geld voor het gebruik van de automaat. Dit wordt altijd gemeld als je geld opneemt of het staat op de geldautomaat.

Andere kosten

Rood staan

Rood staan kost geld. Alle kosten vind je bij rood staan

SNS Creditcard

De SNS Creditcard is een Visa Card van International Cards Services (ICS). Voor het aanbieden van een creditcard door ICS betaal je elk jaar € 11,25. Meer over kosten SNS Creditcard

Alle kosten op een rij

De bedragen die je op deze pagina ziet, gelden vanaf 1 november 2018. Alle kosten voor SNS Jongerenrekening vind je in de Tarievenwijzer Betalen.

SNS Creditcard aanvragen?

SNS Creditcard aanvragen?

Met een SNS Creditcard kun je wereldwijd en online betalen én contant geld opnemen.

Terug naar boven