Bedrijfsrisico’s verzekeren met Verzeker op Maat

Als zelfstandig ondernemer loop je bepaalde risico’s. Zoals schade aan je bedrijfspand door inbraak of brand. Of als je bedrijf aansprakelijk wordt gesteld. Met SNS Verzeker op Maat ben je goed verzekerd tegen deze en andere bedrijfsrisico’s.

Goed om te weten
SNS Verzeker op Maat kun je niet meer afsluiten. Deze pagina is bedoeld om je te informeren als je dit verzekeringspakket nog hebt.

Verzekeringen in het SNS Verzeker op Maat pakket

Gebouwenverzekering

Met de gebouwenverzekering verzeker je je bedrijfspandtegen bedrijfsrisico’s zoals zoals brand-, water- en inbraakschade.

Gebouwverzekering

Glasverzekering

De glasverzekering is een aanvullende verzekering die je kunt afsluiten bij de Inventaris- en goederenverzekering of Gebouwenverzekering. Je kunt het glas in het pand meeverzekeren en ook de kosten die je moet maken voor een noodvoorziening.

Inventaris- en goederenverzekering

Met de inventaris- en goederen verzekering verzeker je goederen in je bedrijfspand zoals kasten, kantoor- en kantinemeubilair en elektronica tegen risico’s zoals brand, waterschade en inbraak. Ook Huurdersbelang, Geld, Lichtreclame zijn beperkt meeverzekerd.

Inventaris- en goederenverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering verzeker je je bedrijf voor aansprakelijkheid voor schade aan of van derden. Het gaat dan om schade aan personen (letsel of overlijden) en schade aan spullen (verlies, beschadiging of vernietiging). Deze verzekering biedt daarnaast dekking voor de financiële gevolgen van:

  • Werkgeversaansprakelijkheid: je bent verzekerd voor aansprakelijkheid voor schade van je werknemers tijdens werktijd.
  • Maatregelen die je neemt om een aansprakelijkheidsschade te voorkomen of te verminderen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Uitbreidingen

Je kunt de verzekering uitbreiden met een beroepsaansprakelijkheidsdekking waarmee je je verzekert tegen schade door bijvoorbeeld vergissingen, nalatigheid of een verkeerd advies. Een je kunt de verzekering uitbreiden met een milieuschadeverzekering. Daarmee ben je verzekerd tegen schade aan schade aan het milieu en de kosten voor het opruimen.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering geeft je recht op juridisch advies en rechtsbijstand bij verschillende conflicten. De verzekering biedt ook hulp bij incasso. Dit is wel zo handig als je afnemer de rekening niet betaalt.

Rechtsbijstandverzekering

Bedrijfsschadeverzekering

Met een bedrijfsschadeverzekering ben je als ondernemer verzekerd voor gevolgschade door een bedrijfsstilstand, bijvoorbeeld door een brand.

Bedrijfsschadeverzekering

Autoverzekering

Als je een bestelauto hebt, moet je altijd een WAM-verzekering voor de bestelauto afsluiten. Daarmee verzeker je schade aan andere personen en hun eigendommen, die jij veroorzaakt hebt met je bestelauto en waarvoor jij aansprakelijk bent. Ook als die schade is veroorzaakt met een gekoppelde aanhanger of lading die van je bestelauto of gekoppelde aanhanger valt. Je kunt ook schade aan je eigen bestelauto verzekeren met een beperkte of uitgebreide casco verzekering.

Autoverzekering

Eigen vervoer verzekering

De Eigen vervoer verzekering verzekert schade aan de lading als die is ontstaan tijdens het vervoer of laden en lossen.

Eigen Vervoerverzekering

Werkmaterieelverzekering

Voor werkmateriaal zoals vorkheftrucks, kooiapen en hijsobjecten ben je verplicht de wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren voor schade aan mensen of spullen. Je kunt ook het casco verzekeren. Dan is bijvoorbeeld de schade aan het materiaal zelf gedekt die veroorzaakt is door botsen of omslaan, brand of diefstal.

Werkmateriaalverzekering

Voorwaarden

Ben je op zoek naar de voorwaarden en kun je ze niet vinden? Bel dan even met onze klantenservice op 030 - 633 30 02.

Schade melden

Schade melden

We zorgen ervoor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.
Overzicht alle zakelijke verzekeringen

Overzicht alle zakelijke verzekeringen

Keuze uit 19 zakelijke verzekeringen voor jouw onderneming.