Vragen over je geldzaken? We staan voor je klaar

Je hebt je geldzaken best op orde. Maar over sommige dingen twijfel je. Of wil je wel eens sparren met een expert(adviseur). Kom dan langs voor een kop koffie.

We staan voor je klaar

Met welke vraag je ook zit, bij ons krijg je serieuze aandacht. Onze deuren staan open voor persoonlijk contact. Zodat je je welkom voelt om al je geldzaken met ons te bespreken. Dus loop gerust binnen in een SNS Winkel. We staan voor je klaar met een antwoord op al je vragen over geld. En met een kop koffie.

Afspraak makenTijdelijke actie: ga beleggen bij SNS en profiteer van een startbonus tot € 60

  • Krijg maandelijks 5% bonus over het bedrag van je fondsaankopen tot een maximum bonus van 10 euro per maand
  • Beleg je elke maand, 6 maanden lang, 200 euro per maand, dan is je bonus dus maximaal 60 euro
  • Lees de actievoorwaarden

Naar SNS Beleggen

Vragen over geldzaken: de top 3

Onze adviseurs beantwoorden iedere dag vragen over geldzaken. Deze worden nu vaak gesteld:

Sparen of beleggen?

Zet je genoeg geld opzij voor nu, morgen én later? ’t Kan slim zijn om nu alvast aan de slag te gaan voor later. Misschien met sparen én beleggen. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen aan vermogensopbouw.


Meer over sparen en beleggen

Welke hypotheek past bij mij?

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor je hypotheek. Dus is een goede rente belangrijk. Maar het gaat om zo veel meer. Welke hypotheekvorm past bij jouw situatie? En: welke voorwaarden sluiten aan bij je wensen?
Bij ons kies je uit meerdere hypotheekaanbieders. Zo hebben we altijd een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie, mét scherpe rente. Kom er eens over praten: het oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend.


Afspraak maken

Kan ik besparen op mijn verzekeringspremie?

Het loont vaak om eens kritisch te kijken naar je verzekeringen. Met onze 5 tips weet je hoe je kunt checken of je niet te veel betaalt. Of kom langs in de winkel voor de gratis premiescheck en bekijk samen met een adviseur hoeveel jij kunt besparen. Niet vergeten je polissen mee te nemen!


5 tips om geld te besparen op je verzekeringen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Of praat je liever persoonlijk even verder? Kom langs in een SNS Winkel bij jou in de buurt en stel je vraag aan een van onze adviseurs. Kom langs of bel.

Afspraak maken