Voorwaarden Reisverzekering

In de voorwaarden van de doorlopende SNS Reisverzekering staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Je leest er ook hoe het schadebedrag wordt bepaald.

Wil je een SNS Reisverzekering afsluiten?

Bekijk de voorwaarden van deze verzekering. Als je een SNS Reisverzekering afsluit, ga je akkoord met de voorwaarden en de dekking van de verzekering.

Dekkingsoverzicht SNS Reisverzekering

Wat verzeker je met je Europa-, Europa Plus en Werelddekking van de SNS Reisverzekering? Je ziet het in 1 oogopslag in het dekkingsoverzicht.

Heb je al een SNS Reisverzekering?

Op je polisblad staat het voorwaardennummer.

Voorwaarden SNS Schadeverzekeringen algemeen

SNS Reisverzekering is een schadeverzekering. Voor onze schadeverzekeringen gelden algemene regels. Bijvoorbeeld over hoe je schade meldt, hoe je premie betaalt en hoe je je verzekering kunt opzeggen.

Verzekeringskaart SNS Reisverzekering

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vergelijk je deze
verzekering met andere reisverzekeringen. Bekijk de verzekeringskaart

Hoeveel krijg je voor jouw spullen vergoed?

In de afschrijvingslijst zie je wat de verzekerde waarde is van de spullen die je hebt verzekerd.

Klant bij SNS

In het document 'Goed verzekerd via SNS' lees je met welke partijen je te maken krijgt als je je verzekert via ons. Ook vind je informatie over hoe we met je gegevens omgaan en hoe de premie wordt gëincasseerd.


In 'SNS Dienstenwijzer' lees je over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je ons kunt bereiken. En dat je 14 dagen bedenktijd hebt nadat je verzekering is geaccepteerd.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

Welke premie je betaalt hangt af van een paar dingen.
Reisschade melden

Reisschade melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.