Voorwaarden SNS Rechtsbijstandverzekering

Wat verzeker je met de SNS Rechtsbijstandverzekering? In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Je leest er ook hoe het schadebedrag wordt bepaald.

Wil je een SNS Rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Bekijk de voorwaarden en de dekking van deze verzekering. Als je een rechtsbijstandverzekering via SNS afsluit, ga je akkoord met de voorwaarden en de dekking van de verzekering.

Heb je al een SNS Rechtsbijstandverzekering?

Op je polisblad staat het voorwaardennummer.

Voorwaarden SNS Schadeverzekeringen

SNS Rechtsbijstandverzekering is een schadeverzekering. Voor de schadeverzekeringen gelden een paar algemene regels. Bijvoorbeeld over hoe je schade meldt, hoe je premie betaalt en hoe je je verzekering opzegt.

Verzekeringskaart SNS Rechtsbijstandverzekering

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vergelijk je deze verzekering met andere rechtsbijstandverzekeringen.

Bekijk de verzekeringskaart

Klant bij SNS

In het document 'Goed verzekerd via SNS' lees je met welke partijen je te maken krijgt als je je verzekert via ons. Ook vind je informatie over hoe we met je gegevens omgaan en hoe de premie wordt gëincasseerd.


In 'SNS Dienstenwijzer' lees je over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je ons kunt bereiken. En dat je 14 dagen bedenktijd hebt nadat je verzekering is geaccepteerd.

Wat betaal je per maand?

Wat betaal je per maand?

Je berekent de premie van je rechtsbijstandverzekering binnen 2 minuten.
Meer weten of hulp nodig?

Meer weten of hulp nodig?

Lees meer over de rechtsbijstandverzekering. Of neem contact met ons op.