Voorwaarden SNS Aan­spra­ke­lijk­heids­verze­ke­ring

Wat verzeker je met de SNS Aansprakelijkheidsverzekering?
In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Je leest er ook hoe het schadebedrag wordt bepaald.

Wil je een SNS Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Bekijk de voorwaarden en de dekking van deze verzekering. Als je een aansprakelijkheidsverzekering via SNS afsluit, ga je akkoord met de voorwaarden en de dekking van de verzekering.

Voorwaarden SNS Schadeverzekeringen

SNS Aansprakelijkheidsverzekering is een schadeverzekering. Voor schadeverzekeringen gelden een paar algemene regels. Bijvoorbeeld over hoe je schade meldt, hoe je premie betaalt en hoe je je verzekering opzegt.

Verzekeringskaart SNS Aansprakelijkheidsverzekering

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vergelijk je deze verzekering met andere aansprakelijkheidsverzekeringen.

Bekijk de verzekeringskaart

Hoeveel krijg je voor spullen?

Is er schade gemeld op je aansprakelijkheidsverzekering? Dan wordt de dagwaarde van de spullen vergoed. In de afschrijvingslijst zie je hoeveel spullen per jaar in waarde verminderen.

Klant bij SNS

In het document 'Goed verzekerd via SNS' lees je met welke partijen je te maken krijgt als je je verzekert via ons. Ook vind je informatie over hoe we met je gegevens omgaan en hoe de premie wordt gëincasseerd.


In 'SNS Dienstenwijzer' lees je over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je ons kunt bereiken. En dat je 14 dagen bedenktijd hebt nadat je verzekering is geaccepteerd.

Slimme seintjes

Slimme seintjes

Slimme seintjes? Handig hoor. Bijvoorbeeld bij onze betaalrekeningen.