Wat kun je allemaal met Zilvervloot Sparen?


Ontdek de mogelijkheden van Zilvervloot Sparen, de spaarrekening voor je kind.

Goed om te weten
Je kunt Zilvervloot Sparen openen tot de 16e verjaardag van je kind. Voor elk kind mag je 1 Zilvervloot Sparen openen.

Regel het online

Zilvervloot Sparen staat op naam van je kind. Je regelt alles heel makkelijk in Mijn SNS, je persoonlijke online bankomgeving. Als ouder of voogd krijg jij daarvoor de inloggegevens. Je kunt ook de SNS Mobiel Bankieren app gebruiken op je telefoon of tablet.

Geld opnemen zonder kosten

Je kunt tussendoor altijd geld opnemen van Zilvervloot Sparen zonder dat je daarvoor kosten betaalt. Denk er wel aan dat je niet meer dan € 600 in een jaar kunt overboeken naar Zilvervloot Sparen. Je spaart dus alleen maximaal als je tussendoor geen geld opneemt.

Een voorbeeld: In februari boek je € 400 over naar Zilvervloot Sparen. In mei neem je € 100 op. Je mag dan nog maar € 200 overboeken in dat jaar. Je kunt dat jaar dan maximaal € 500 sparen (€ 400 + € 200 – € 100).

Bonus op SNS Internet Sparen vanaf 18 jaar

We zetten Zilvervloot Sparen om in SNS Internet Sparen als je kind 18 wordt en storten dan ook de bonus op deze rekening. SNS Internet Sparen is een internetspaarrekening met een variabele rente. De rekening komt op naam van je kind en jij kunt er dan niet meer bij. Lees er meer over

Kinderspaarrekening voor iedereen

Je kunt Zilvervloot Sparen altijd openen voor je kinderen tot hun 16e verjaardag. Ook als jij en je kind nog geen klant bij ons zijn. Jullie hebben geen betaalrekening bij SNS nodig.

De voorwaarden

Wil je Zilvervloot Sparen openen voor je kind? Lees dan ook de voorwaarden van Zilvervloot Sparen

Open Zilvervloot Sparen

Open Zilvervloot Sparen

Begin nu met sparen voor je kind. Kies voor Zilvervloot Sparen.