Voorwaarden en andere informatie SNS Jeugd Sparen

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Voorwaarden SNS Jeugd Sparen

In dit document lees je informatie over je spaarrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat je deze spaarrekening als ouder of voogd voor je kind kunt openen. Ook lees je hoe jij en je kind de rekening kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld wie er geld mag opnemen en hoeveel. En je leest wat jullie moeten doen om SNS Jeugd Sparen veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij SNS Jeugd Sparen hoort automatisch ook Mijn SNS. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig moet internetbankieren.

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het ‘Reglement Spaarrekeningen’. Bijvoorbeeld wat je moet doen als er iets mis gaat met een overboeking.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de ‘Algemene Bankvoorwaarden’. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarieven

In de ‘Tarievenwijzer Betalen’ vind je de tarieven. Bijvoorbeeld hoeveel extra rekeningafschriften kosten.

Andere belangrijke informatie

Deze rekening valt onder de Nederlandse Depositogarantie. Lees meer over de bescherming van het geld dat op je rekening staat en bekijk het 'Informatieblad de Nederlandse Depositogarantie'.

In de ‘SNS Dienstenwijzer’ lees je hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je in ons ‘Privacy- en cookiereglement’ wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Open SNS Jeugd Sparen

Open SNS Jeugd Sparen

Laat je kind zelfstandig sparen met SNS Jeugd Sparen.