Beeldbellen: een hypotheekgesprek vanuit huis

Een hypotheekgesprek gewoon vanuit je eigen huis? Dat kan met beeldbellen. Je bespreekt je woonwensen met je adviseur, maar dan via je laptop, pc, tablet of telefoon. Makkelijk én veilig.

Voordeel van beeldbellen

Soms is het handiger als je niet naar een SNS Winkel hoeft te komen voor een hypotheekgesprek. Vanwege het coronavirus, bijvoorbeeld. Maar ook als je geen oppas kunt vinden of druk bent, kan videobellen met een adviseur uit jouw regio een uitkomst zijn. Dat scheelt je reistijd!

Wat heb je nodig?

Het enige dat je nodig hebt, is een laptop, pc, tablet of smartphone met webcam en goede wifi. Heb je geen wifi? Geen probleem, beeldbellen kan ook met 4G. Dit gaat wel van je databundel af.

Goed om te weten: Beeldbellen op je tablet werkt zowel met iOS van Apple als met Android.
Beeldbellen ging uitstekend. Het beeldscherm werd met ons ‘gedeeld’ zodat we het hypotheekadvies goed konden zien.
Onze klanten over beeldbellen, april 2020

Afspraak maken

Een afspraak maken is heel makkelijk. Vul het online afspraakformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt dan aangeven dat je graag een beeldbelafspraak wil. Samen kiezen we dan een dag en tijdstip.

Hoe werkt ‘t?

  • Als je een afspraak hebt gemaakt, krijg je een bevestigingsmail met een beveiligde link.
  • Op het tijdstip van de afspraak klik je op de beveiligde link.
  • Het Beeldbellen met je adviseur kan beginnen!
Let op: Ook bij beeldbellen controleren we je identiteit voordat we je bank- en persoonlijke gegevens bespreken. Net zoals we dat persoonlijk en telefonisch doen. Houd daarom je ID-kaart of paspoort bij de hand.
Het gesprek met de vriendelijke en kundige adviseur was erg prettig. Het videobellen ging heel natuurlijk en de adviseur was duidelijk te verstaan.
Onze klanten over beeldbellen, april 2020

Liever een afspraak in de winkel?

Toch liever een afspraak in een van onze winkels? Dat kan ook. Bij het maken van de afspraak kun je aangeven hoe en waar je een afspraak met ons wil maken.

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Kies voor een afspraak in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.
Een hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten bij SNS: hoe gaat dat in z’n werk?